maritbet girişmaritbet
İşte seyahatlerinizi kolaylaştıracak 5 özel öneri!

İşte seyahatlerinizi kolaylaştıracak 5 özel öneri!

Dünyanın lider otel zinciri Hilton, bir sonraki seyahatinizi kolaylaştıracak beş altın öneri hazırladı.

Dünyanın lider otel zincirlerinden Hilton'un beş altın önerisi, yaklaşan bahar ve yaz sezonunda yapacağınız seyahatleri daha keyifli ve zahmetsiz hale getirecek. 

Bavul toplama stresinden kurtulun

Seyahatin en stresli yanlarından biri bavul toplamak! Eğer siz de giysilerinizi bavula sığdırmakta zorlanıyorsanız, vakum torbalarını kullanmanızı öneririz. Önce giysilerinizi yerleştirin, ardından da torbaların havasını alın. Bavulunuzda ne kadar çok yer açılacağına şaşıracaksınız. Torba bulamazsanız, giysilerinizi bavula rulo şeklinde yerleştirmek de size yer kazandıracaktır.

İşlerinizi sıra beklemeden halledin

Bilimsel araştırmalar, dünya genelinde sağ elini kullananların çoğunlukta olduğunu ve bununla bağlantılı olarak insanların sağ taraftaki bankoların önünde sıraya girmeyi tercih ettiğini gösteriyor. Başka bir deyişle güvenlik ve pasaport kontrolü için sol taraftaki bankoları tercih ederseniz, işlemlerinizi daha hızlı tamamlayabilirsiniz. Check-in kuyruğu içinse farklı bir önerimiz var: Eğer biletiniz Economy Class ise kuyruğa Business Class ve First Class kontuarlarına en yakın noktadan girin. Çünkü az sayıda yolcuya hizmet veren bu kontuarlardaki görevliler, kendi işlerini tamamladıktan sonra arkadaşlarına yardımcı olmak için diğer yolcuları da check-in'e davet edebiliyor.

Ağız tadıyla yemek yiyin

Kalabalık restoranlar, sağlıksız fast-food seçenekleri, yüksek fiyatlar… Havalimanında karın doyurmak çoğu zaman can sıkıcı bir deneyim olabiliyor. Ama başka seçenekler de var. Örneğin Londra'da uçağınızı beklerken araba ile birkaç dakika içinde Hilton Garden Inn London Heathrow Airport'a ulaşabilir ve 24 saat boyunca hizmet veren Pavilion Pantry atıştırmalıkları ve lezzetli içecekleri tadabilirsiniz. Eğer akşam için başka planınız yoksa otelin a la carte restoranı Garden Grille'de kendinize bir akşam yemeği hediye edebilirsiniz.

Çocuğunuza özen gösterecek bir otel seçin

Eğer çocuklarınızla birlikte seyahat ediyorsanız, konaklayacağınız otelin onlar için uygun olup olmadığını önceden kontrol etmenizi öneririz. Çünkü otelinizin oyun alanlarına, bir kreşe ve çocuklara uygun yiyecekler sunan restoranlara ev sahipliği yapması hem sizin hem de çocuğunuzun hayatını kolaylaştıracaktır. Hilton'un çocuklar için sunduğu ücretsiz konaklama ve yemek tekliflerinden faydalanmanız ise bütçenizi rahatlatacaktır.

Doğru tercihi yapın, havalimanına birkaç dakikada ulaşın

Kısa süreli bir seyahate çıkacaksanız son yıllarda çehresi tümüyle değişen havalimanı otellerine bir şans vermenizi öneririz. Çünkü bu oteller, özel tasarımları, konforlu odaları, üst düzey restoranları ve spa imkanlarıyla her geçen gün daha çok yolcu tarafından tercih ediliyor. Örneğin Hilton Munich Airport, ev sahipliği yaptığı Fit & Fly Spa'da sunduğu özel anti-stress masajı, buhar banyoları ve ısıtmalı havuzuyla yola çıkmadan önce tümüyle rahatlamanızı sağlıyor. Hilton Frankfurt Airport ise lüks yatakları ve ses geçirmez odaları ile yolculuk öncesi deliksiz bir uyku çekmenize imkan sağlıyor. Tabii saatler öncesinden yola çıkma derdinden kurtulup, birkaç dakika içerisinde dönüş uçağınızın kalkacağı havalimanına ulaşma avantajını da es geçmemeli.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilton'un hedefi Türkiye'de daha fazla büyüme!
  • 19.08.2022 14:20

Hilton'un hedefi Türkiye'de daha fazla büyüme!

Hilton Orta Doğu, Afrika, Türkiye Başkanı Jochem-Jan Sleiffer, AA muhabirine yap ...

Hilton, tarihi bir rekora imza atarak Türkiye’de 100 otele ulaştı
  • 15.06.2022 16:39

Hilton, tarihi bir rekora imza atarak Türkiye’de 100 otele ulaştı

Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olaca ...

Hilton, EventReady Hybrid Solutions’ı tanıttı
  • 14.01.2021 11:51

Hilton, EventReady Hybrid Solutions’ı tanıttı

Küresel çapta uygulanacak olan program Hilton portföyündeki tüm “hibrite hazır o ...

Hilton, 2020 yılında otel sayısını 10'a çıkardı!
  • 27.11.2020 06:30

Hilton, 2020 yılında otel sayısını 10'a çıkardı!

Hilton, Hampton by Hilton’a eklenen üç yeni tesisle 2020 yılında Türkiye genelin ...

İcradan satışa çıkan Les Ottomans Hotel'in tarihçesi!
  • 05.09.2020 15:15

İcradan satışa çıkan Les Ottomans Hotel'in tarihçesi!

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın sahibi olduğu Les Ottomans Hotel, muhteşe ...

"5 yılda Türkiye'de 1,5 milyon konutu dönüştüreceğiz”
  • 18.08.2020 10:55

"5 yılda Türkiye'de 1,5 milyon konutu dönüştüreceğiz”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "5 yılda Türkiye'de 1,5 milyon, İstanbul ...