maritbet girişmaritbet
İş GYO, turizmle Avrupa'ya açılıyor

İş GYO, turizmle Avrupa'ya açılıyor

Bu yıl içinde biri Kapadokya diğeri ise Antalya'da iki otelin arazisini satın alarak kiralanabilir mülk gelirini artıran İŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), gelecek gördüğü turizm sektöründe yatırım fırsatı arıyor

Kaynak: Dilek TAŞ / Sabah

Bu yıl içinde biri Kapadokya diğeri ise Antalya'da iki otelin arazisini satın alarak kiralanabilir mülk gelirini artıran İŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), gelecek gördüğü turizm sektöründe yatırım fırsatı arıyor.

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, 2001'de Antalya'da aldıkları Seven Seas otelinden sonra bu yıl Kapadokya'da Lykia Lodge Kapadokya ve yine Antalya'da Magic Life Imperial tesislerini satın alarak grubun turizmdeki payını yüzde 6'dan 11'e çıkardıklarını söyledi.

 

100 MİLYON DOLAR KİRA HEDEFİ

Tanes, Avrupa'nın gelişen ülkelerinde de turizm yatırımlarıyla ilgilendiklerini, portföylerine yurtdışında da turizm yatırımı eklemeyi hedeflediklerini söyledi. Hedeflerinin grubun yıllık kira getirisini 5 yılda 100 milyon dolara çıkarmak olduğunu söyleyen Tanes, ofis ve konut yatırımları da yapacaklarını kaydetti.

  • Etiketler:

Yorum Yaz