maritbet girişmaritbet
İBB binası satılıp, otel olacak

İBB binası satılıp, otel olacak

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, İBB Başkanlık binasını otel olarak satmayı düşündüklerini belirterek, "Bu kadar mükemmel bir yeri, o bölgenin en ideal oteli ve binlerce insanın barınacağı ve hizmet alacağı, hizmet vereceği ciddi bir istihdam alanı olarak görüyoruz'' dedi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, İBB Başkanlık binasını otel olarak satmayı düşündüklerini belirterek, "Bu kadar mükemmel bir yeri, o bölgenin en ideal oteli ve binlerce insanın barınacağı ve hizmet alacağı, hizmet vereceği ciddi bir istihdam alanı olarak görüyoruz'' dedi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen toplantıya katılan Topbaş, burada yaptığı konuşmada, İstanbul'da gerçekleşen başarıları kamu, sivil toplum kuruluşları, özel sektör ve bireylerle birlikte elde ettiklerini söyledi. Topbaş, İstanbul'da turizmde ciddi gelişmeler olduğunu belirterek, "Biz hayal edemeyeceğimiz boyuta ulaştık'' dedi.

Talimhane bölgesinin şu anda metrekare değerinin 10 bin dolarlarla ifade edildiğine dikkati çeken Topbaş, "İstanbul'un tarihi katmanları var. Dünyanın odak noktası. Bu kadar mükemmel bir yerin değerini bilememişiz" dedi. İstanbul'da 28 bin 500 yatak kapasiteli otel inşaatının sürdüğünü ifade eden Topbaş, Büyükşehir Belediyesinin Saraçhane'deki binasına yönelik düşüncelerinden de bahsederken şöyle konuştu:

Tarihi yarımada içerisinde bulunan İBB Başkanlık binasını otel olarak satmayı düşünüyoruz. Bu kadar mükemmel bir yeri, o bölgenin en ideal oteli ve binlerce insanın barınacağı ve hizmet alacağı, hizmet vereceği ciddi bir istihdam alanı olarak görüyoruz.'' Topbaş, İSKİ'nin Aksaray'daki binasının da belki kent oteli tarzında 4 yıldızlı bir hizmet yeri haline gelebilir diye düşündüklerini de kaydetti.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz