maritbet girişmaritbet
Hilton Worldwide Türk Lirası fiyatlandırmaya geçiyor

Hilton Worldwide Türk Lirası fiyatlandırmaya geçiyor

Hilton Worldwide, Türkiye'de doğrudan işlettiği ve kiraladığı otellerinde 2011 Ocak ayı sonuna kadar Türk Lirası uygulamasına geçeceğini açıkladı

Hilton Worldwide, Türkiye'de doğrudan işlettiği ve kiraladığı otellerinde 2011 Ocak ayı sonuna kadar Türk Lirası uygulamasına geçeceğini açıkladı. Bu değişiklik, Hilton Worldwide'ın Türkiye'deki 10 otelini kapsayacak. Bu uygulama, Türkiye'deki üst sınıf oteller arasında bir "ilk" olmakla birlikte şirketin Türk Lirası'na olan güvenini de ifade ediyor.

"İlk otelimizi açtığımız 1955 senesinden 2006 senesine kadar Amerikan Doları ve sonrasında da Euro ile fiyatlandırma yapıyorduk. Şu anda Türkiye'de doğrudan işlettiğimiz ve kiraladığımız bütün otellerimizde Türk Lirası'na geçerek ulusal para birimimize olan güvenimizi ifade ediyoruz" diyen Hilton Worldwide Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü, Armin Zerunyan, "Türkiye pazarı şirketimiz açısından büyümekte olan önemli bir pazardır. Bu pazara olan inancımızı önümüzdeki üç yıl içinde açmayı planladığımız on sekizden fazla otel projemiz ile kanıtlamaktayız" dedi.

Önümüzdeki günlerde Türk Lirası ile fiyatlandırma yapacak olan oteller; Ankara HiltonSA, Hilton Istanbul, Conrad Istanbul, Hilton ParkSA Istanbul, Adana HiltonSA, Mersin HiltonSA, Hilton İzmir, Hilton Kayseri, Hilton Garden Inn Kutahya ve Hilton Garden Inn Konya olacak.

 Hilton Worldwide, Amerika kıtası dışında en uzun süredir işlettiği oteli olan Hilton İstanbul ile 1955 senesinden bu yana Türkiye'de bulunuyor ve kısa bir süre önce de Türkiye'deki ikinci Hilton Garden Inn oteli olan Hilton Garden Inn Konya'yı bünyesine kattı. Türkiye'yi en önemli stratejik pazarlarından birisi olarak gören Hilton Worldwide portföyüne bağlı olarak Türkiye'de Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree by Hilton and Hilton Garden Inn markaları faaliyet göstermektedir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz