maritbet girişmaritbet
Hilton Garden Inn Sivas açıldı!

Hilton Garden Inn Sivas açıldı!

Türkiye'deki otel ağını genişletmek isteyen Hilton, son olarak Sivas'ta Hilton Garden Inn açılışını gerçekleştirdi.

Hilton'un (NYSE: HLT) orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Garden Inn, Türkiye'deki en yeni oteli Hilton Garden Inn Sivas'ı açtı. 148 odalı otel, dünya çapında faaliyet gösteren 700'den fazla Hilton Garden Inn tesisi arasına katıldı.

PrimeMall AVM'ye çok yakın konumdaki Hilton Garden Inn Sivas'tan, Selçuklu ve Osmanlı izlerini taşıyan kentin tarihi ve kültürel merkezlerine, Ulu Cami ve Çifte Minareli Medrese gibi görülmesi gereken yerlere ulaşım çok rahat. Otel aynı zamanda Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na 20 dakikalık mesafede bulunuyor.

Hilton Garden Inn Sivas Genel Müdürü İnan Doğan şöyle dedi: “Modern tasarımımız ve ideal konumumuzla misafirlerimizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Konuklar, otelimizin nefes kesen manzarası eşliğinde hem yerel lezzetlerin hem dünya mutfağının tadını çıkarırken, dileyenler de toplantı alanları ve sunduğumuz hizmetlerden faydalanabilir.”

İş sebebiyle seyahat edenler için ideal bir seçenek olan otelde 550 metrekareye yayılan geniş bir toplantı alanı, balo salonu ve gün ışığı alan toplantı odaları bulunuyor.

Hilton Garden Inn Küresel Başkanı John Greenleaf şunları kaydetti: "Türkiye büyüyen portföyümüz arasına katılan Hilton Garden Inn Sivas'ı açmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Sivas'ı ziyaret edecek konuklarımıza markamızın imzası memnuniyeti garantisi ile rahat ve huzurlu bir konaklama sunuyoruz.”

Hilton Garden Inn Sivas'ın konukları standart hizmetleri ek olarak otelin her yerinde ücretsiz Wi-Fi, 24 saat açık iş merkezi ve tam teçhizatlı spor salonundan yararlanabiliyor. Garden Grille and Bar® sipariş üzerine hazırlanan kahvaltı ve akşam yemeği, dünya mutfağı ve yerel lezzetlerden oluşan geniş bir seçki ve akşam oda servisi hizmeti veriyor. 24 saat açık Pavilion Pantry®'de ise tatlı çeşitlerinden soğuk içeceklere kadar pek çok atıştırmalık bulunuyor. Tüm odalarda kaliteli malzemeler, markanın imzası temiz ve konforlu yataklar, çalışma masası ve ergonomik sandalyeler yer alıyor.

Hilton'un ödüllü konuk sadakat programı HHonors®, Hilton Garden Inn Sivas'ta da uygulanıyor. Doğrudan, diledikleri bir Hilton kanalından rezervasyon yapan HHonors üyeleri, özel üye indirimi ve ücretsiz standart Wi-Fi gibi avantajların yanı sıra Hilton HHonors uygulaması üzerinden check-in, oda seçimi, Dijital Anahtar gibi dijital hizmetlerden faydalanabiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilton Garden Inn Sivas açıldı!
  • 03.01.2017 13:17

Hilton Garden Inn Sivas açıldı!

Türkiye'deki otel ağını genişletmek isteyen Hilton, son olarak Sivas'ta Hilton G ...