maritbet girişmaritbet
Hilton ‘Doubletree’ şehir oteliyle Moda’ya geliyor

Hilton ‘Doubletree’ şehir oteliyle Moda’ya geliyor

HİLTON Grubu’nun yeni beş yıldızlı şehir otel zinciri ‘Doubletree’ by Hilton Istanbul-Moda, açılış için gün sayıyor

 

HİLTON Grubu'nun yeni beş yıldızlı şehir otel zinciri ‘Doubletree' by Hilton Istanbul-Moda, açılış için gün sayıyor. Anadolu Yakası'nda Kadıköy-Moda'da inşa edilen otelin inşaatın tamamlanmasının ardından, iç dekorasyon ve tefrişat çalışmalarında son aşamaya gelindiği belirtildi. Doubletree by Hilton Istanbul-Moda'nın Aralık ayı içinde hizmete girmesi planlanıyor.
 
Sakin, huzurlu, sıcak tarzı ile misafirlerinin farklı bir deneyim yaşamalarını amaç edinen Doubletree by Hilton Kadıköy-Moda'da ulaşım ağlarının merkezinde yer alan konumuyla Anadolu Yakası'nın yeni buluşma noktası olmayı hedefliyor.
 
Adalardan Sarayburnu'na, Eminönü'nden Kuruçeşme'ye kadar panoramik deniz manzarasıyla İstanbul'un bütün güzelliklerine hakim bir konuma sahip olan oteli bütün odalarında her türlü konforun düşünüldüğü belirtiliyor.
İstanbul'un manzarasına sahip odaları, özel olarak tasarlanmış toplantı salonları, şehir manzarasına hakim çatıhavuz&barı, restoranları ve SPA'sı ile iş dünyasının yeni Moda'sı olmayı hedefliyor.
 
Hilton Otelinin 55. Yılı kutlamaları için geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen Hilton Worldwide CEO'su Chris Nassetta da, ilk kez açılacak olan Doubletree by Hilton otelini ziyaret edip incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi almıştı.
 
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz