maritbet girişmaritbet
Hilly Hotel şehir otelciliği konseptinde Edirne’de açıldı!

Hilly Hotel şehir otelciliği konseptinde Edirne’de açıldı!

Şehir otelciliği konseptinin en şık temsilcisi Hilly Hotel, tarihi ve kültürel mirasıyla ülkenin gözbebeği şehirlerinden Edirne’de 16. Nisan. 2013 tarihinde açıldı

Şehir otelciliği konseptinin en şık temsilcisi Hilly Hotel, tarihi ve kültürel mirasıyla ülkenin gözbebeği şehirlerinden Edirne'de 16. Nisan. 2013 tarihinde açıldı. Tuzcular İnşaat tarafından açılan otelin yenilikçi tasarımı, merkezi konumu ve sosyal olanakları ile Edirne turizmine yüksek oranda katkı yapması bekleniyor.

Türkiye turizmine son 5 yılda ciddi bir ivme kazandıran şehir otelciliğinin en son temsilcilerinden biri Edirne'de açıldı. Tarihi ve kültürel mirası ile Türkiye'nin önemli şehirlerinden Edirne'nin turizmine yüksek katkı sağlaması beklenen Hilly Hotel, yarattığı lüks ile hem eğlenceli ve kültürel bir tatil hem de profesyonel bir iş seyahati için gereken her şeyi içinde bulunduruyor.

Hilly Hotel: Yenilikçi tasarım, merkezi konum ve güçlü sosyal olanaklar

Şehir otelciliğinin en önemli üç öğesini bünyesinde barındıran Hilly Hotel'in tasarımında yenilikçi bir anlayış geliştirilerek, şıklık ve konfor ön planda tutulmuş. Konuklarının konforu için her ayrıntının düşünüldüğü otel, yüksek tavanlı mimarisi ve alanında ilk olan geniş odaları ile ferah bir yaşam alanı sunuyor.  Toplam 30 oda kapasiteli olarak tasarlanan otel; 4 ayrı oda seçeneği ile de şehir otelciliğinde lüks kavramını yeniden tanımlıyor. Süperior odalarında, 29 metrekare yaşam alanı, 35” led TV, minibar, uluslararası TV kanal seçimi, sınırsız internet, dijital kasa hizmetleri yer alırken odalar, Fransız balkon ile neşeleniyor.  Şehir manzaralı Delux Business odalarda tüm bu hizmetlere,  50 metre kare yaşam alanı, 40” Led TV ve oturma gruplarının yanı sıra özel tasarım banyolar ekleniyor. Otelin ilgi çekici bir diğer konseptli odası ise ailelere özel tasarlanan 4 kişilik Executive Family odaları. Şehir manzaralı Executive Family odalarda; 60 metrekare yaşam alanıyla sizi evinizde hissettirecek lükse sahip.  Hilly Hotel'in en gözde odaları ise içinde jakuzi, bar, ve özel tasarım dizaynı ile çift cepheden şehri izleme lüksünü yaşatacak olan Oriental Suit odaları.

Hilly hotel, yenilikçi tasarımı, güçlü sosyal olanakları ve merkezi konumu ile kendinizi evinizde hissettirecek butik otelin tam karşılığı olacak.  

CEO'lar bu otelde ağırlanacak!

Hilly Hotel şık tasarımının yanı sıra sosyal olanakları ile de tatil yapacak olanların ve iş dünyasının gözdesi olacak.  3 ayrı fuayeli toplantı ve balo salonuna sahip olan Hilly Hotel, bölgenin önemli toplantılarına ev sahipliği yaparken, Edirne mutfağının leziz örneklerini 360 derece manzaralı VENTO Roof Restaurant'ı ile de misafirlerine sunacak.  Yoğun toplantı trafiğinden bunalanlar ve keyif arayan tatilciler için ise sauna, buhar ve şok duşları ile aletli jimlastik salonu SPIRO 24 saat açık olacak.

Açık otoparka sahip olan Hilly Hotel'in en büyük avantajı ise; Edirne'de yer aldığı merkezi konumu. Edirne şehir merkezi girişinde, şehre hakim konumda bulunan otel, 2013'ün en çok konuşulacak yatırımı olacağa benziyor.

Teyfik Tuzcu: Edirne'nin ihtiyacı olan şehir otelciliğini yaratıyoruz.

Türkiye turizminin son 5 yıldır şehir otelciliğine döndüğünü ve şehir otelciliğinin turizmin geleceği olduğunu belirten Tuzcular İnşaat Genel Müdürü Teyfik Tuzcu; “şehir otelciliğinin kıyı otelciğinden en büyük farkı, 12 ay boyunca katma değer yaratmasıdır.  Hilly Hotel ile çok sevdiğimiz Edirne'nin turizmine yenilikçi bir yaklaşım getirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hilly Hotel, tüm ayrıntıların düşünüldüğü; yarattığı lüks ile hem eğlenceli ve kültürel bir tatil hem de profesyonel bir iş seyahati için gereken her şeyi içinde bulunduruyor. Açılışımızın Edirne turizmine katma değer yaratması dileklerimizle, tüm tatil severleri Edirne'ye bekliyoruz” dedi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilly Hotel şehir otelciliği konseptinde Edirne’de açıldı!
  • 13.05.2013 16:34

Hilly Hotel şehir otelciliği konseptinde Edirne’de açıldı!

Şehir otelciliği konseptinin en şık temsilcisi Hilly Hotel, tarihi ve kültürel m ...