maritbet girişmaritbet
Four Seasons, dünyanın en iyi 10 otelinden biri oldu!

Four Seasons, dünyanın en iyi 10 otelinden biri oldu!

Dünya üzerindeki Four Seasons markalı otellerin değerlendirildiği listede, Beşiktaş’ta bulunan Four Seasons Hotel at the Bosphorus da yer aldı.

Four Seasons Hotel at the Bosphorus ile ilgili yapılan değerlendirmede, otelin köklü tarihine ve mimarisine atıfta bulunularak bir ‘saray' benzetmesi yapılırken, denize sıfır konumu ve sahip olduğu restoranların da, otelin en önemli avantajları olduğu vurgulandı. Four Seasons Hotel  at the Bosphorus, 10 otelin yer aldığı listeye Avrupa'dan dâhil olan iki otelden biri oldu.

İstanbul'da iki Four Seasons markalı otel bulunuyor. Sultanahmet'te yer alan Four Seasons Hotel  at Sultanahmet ve Beşiktaş'ta konumlanan Four Seasons Hotel  at the Bosphorus otellerinin yatırımcılığını ise Tay Group üstleniyor.

Bodrum'a yeni otel

Resort yatırımlarıyla adından söz ettiren Four Seasons, Akdeniz çanağının en prestijli lüks resort'larından birini de Bodrum'da hizmete açmayı planlıyor. Bodrum'da 2020 yılında tamamlanması planlanan Four Seasons Resort Bodrum ile Türkiye dünyada üç Four Seasons'a ev sahipliği yapan ender ülkelerden biri olacak. Yeni nesil bir yaşam merkezi olarak planlanan Bodrum'daki projenin yatırımcılığını da aynı şekilde Tay Group üstleniyor.

Milliyet

  • Etiketler:

Yorum Yaz