maritbet girişmaritbet
Dünyanın en eşsiz manzaralarına sahip küvetler

Dünyanın en eşsiz manzaralarına sahip küvetler

İşte New York’tan Tokyo’ya kadar dünyanın en lüks otelleri ve akıl almaz manzaraya sahip banyo küvetleri...

Hindistan'dan Japonya'ya kadar dünyanın en pahalı ve gözde otelleri bir özellikleriyle daha ziyaretçilerini büyülüyor. Geceliği binler dolar olan otel odaları banyolarıyla da adeta nefesleri kesiyor. Bulundukları şehrin panoramik manzarasına ya da ikonik yapılarına karşı konuşlanan banyolarda küvetler de misafirlere eşsiz bir deneyim sunuyor. İşte o banyo küvetleri...

Mandarin Oriental Hotel, New York- ABD

Mandarin Oriental Hotel, New York- ABD banyo küveti

New York denince akla gelen ilk şeylerden biri şehrin göbeğindeki Central Park olur. Şehrin en zenginlerinin yaşadığı yerlerden biri olan bu bölge aynı zamanda en lüks ve pahalı otelleri de bünyesinde barındırır. Bu otellerden biri olan Mandarin Oriental Hotel, lüks ve görkemli odalarıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatmaktadır. Otelin 53. katında bulunan süit ise özel tasarım mobilyaları ve sanat eserleriyle dolu olmasının dışında eşsiz bir manzaraya sahip olan banyosuyla da adından söz ettiriyor. Central Park manzarasına karşı konuşlanan büyük boy banyo küveti şimdiden lüks tutkunlarının vazgeçilmezi oldu. Oniks taşlarla bezeli duvarların yanı sıra 2 özel sistemle yapılmış duş

Pier One, Sidney-Avustralya

Pier One, Sidney-Avustralya banyo küveti

Dünyanın en canlı şehirlerinden biri olan Sidney'de şehrin panoramasına karşı banyo yapmaya ne dersiniz? Cevabınız ‘Evet' ise limanda bulunan Pier One Hotel tam size göre. Meşhur Opera Binası ve Luna Park'ı gören otelde en çok talep gören balkonlu süit, özel tasarımcılar tarafından dizayn edilmiş. Yüzer bir güvertedeymişsiniz hissi veren banyodaki küvet ise misafirlerine unutulmaz bir keyif sunuyor.

The Ritz-Carlton, Hong Kong

The Ritz-Carlton, Hong Kong banyo küveti

Uluslararası Ticaret Merkezi'nin 102 ve 118 katlarında yer alan The Ritz-Carlton, şehrin ışıltısını misafirlerinin ayağına getiriyor.  Victoria Limanı ve Hong Kong Adası'nı tüm görkemiyle sunan otelin odaları ise lüksün sınırlarını zorluyor. En pahalı malzemelerle tasarlanan otel odalarının banyoları da müthiş manzaradan nasibini alıyor. Limana karşı yapılan kare şeklindeki banyo küvetleri, aynı zamanda jakuzi görevi de görüyor.

Oberoi Amarvilas, Agra-Hindistan 

Oberoi Amarvilas, Agra-Hindistan banyo küveti

Dünyanın 7 harikasından biri olan Tac Mahal'a karşı yapılan The Oberoi Amarvilas, ülkenin en gösterişli ve lüks oteli olarak gösteriliyor. Aynı zamanda ‘dünyanın en 100 oteli' listesinde de yer alan otelin odaları otantik çizgiler taşıyor. Özellikle balayına çıkan çiftlerin tercih ettiği otelin odalarındaki banyo küvetleri de muhteşem Tac Mahal manzarasına karşı yapılmış.  

Mandarin Oriental, Tokyo-Japonya

Mandarin Oriental, Tokyo-Japonya banyo küveti

Dünyada efsane servisleriyle tanınan Mandarin Oriental Hotel Grup'un Tokyo'daki oteli şehrin en yüksek binalarından birinde yer alıyor. Şehrin baş döndüren manzarasına hakim olan odalar ise dünyanın en ünlü tasarımcılarının yaptığı ürünlerle donatılmış. Yatak odasından özel camlarla ayrılan banyoda ise minimalist çizgiye sahip bir küvet bulunuyor.

Langham, Chicago-ABD

Langham, Chicago-ABD banyo küveti

Amerika'nın kalbinde yer alan Chicago'daki Langham Otel, şehrin merkezinde yer alıyor.  Nehir manzaralı süit manzaralı odalardaki banyolar ise baştan aşağı camdan oluşuyor. Beyaz mermerlerle dizayn edilmiş banyolardaki küvetler ise fütüristtik bir çizgiye sahip.  

Shard at Shangri-La Hotel, Londra-İngiltere

Shard at Shangri-La Hotel, Londra-İngiltere banyo küveti

Renzo Piano'nun camdan bir piramit şeklinde tasarladığı ve 310 metre yüksekliğiyle Avrupa'nın en yüksek gökdeleni olan The Shard binasında yer alan Shangri-La Oteli, Londra'ya gelen jet-set'in uğrak mekanlarından biri. 34 ve 52. katlarda bulunan otel, Uzakdoğu misafirperverliğini ziyaretçilerine sunuyor. Tower Köprüsü ve St Paul Katedrali'ni gören odaların banyoları da dillere destan güzellikte. Dış cephesi tamamen camdan yapılan banyolardaki küvetler de yine şehrin panoramik manzarasına karşı konuşlanmış. 

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!
  • 14.02.2024 10:19

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!

Kültür ve Turizm Bakanlığının internet adresinde yayımladığı verilere göre, İsta ...

İstanbul, Temmuz ayında turist sayısında rekor kırdı
  • 29.08.2023 11:16

İstanbul, Temmuz ayında turist sayısında rekor kırdı

İstanbul temmuzda ağırladığı 1 milyon 873 bin 97 kişi ile son 10 yılın aylık baz ...

Turizm merkezlerindeki havalimanlarını 64 milyondan fazla yolcu kullandı
  • 18.07.2023 16:13

Turizm merkezlerindeki havalimanlarını 64 milyondan fazla yolcu kullandı

Türkiye'nin turizm cenneti destinasyonlarına ilgi havalimanı yolcu sayılarına ya ...

Hindistan'ın "ikiz kule"si patlayıcıyla yıkıldı
  • 02.09.2022 14:46

Hindistan'ın "ikiz kule"si patlayıcıyla yıkıldı

Hinidistan’ın başkenti Yeni Delhi'nin Noida bölgesinde imar planına aykırı olara ...

Atatürk Baraj Gölü kıyısına yapılan bungalov evler turizme kazandırılıyor
  • 29.07.2022 16:11

Atatürk Baraj Gölü kıyısına yapılan bungalov evler turizme kazandırılıyor

Türkiye'nin en büyük barajı olan Atatürk Barajı'nın göl kıyısına yapılan 11 bung ...

Gemici feneri tasarımı binanın cephesine taşındı!
  • 05.04.2022 12:02

Gemici feneri tasarımı binanın cephesine taşındı!

Sıradışı dış mekan tasarımlarıyla dikkati çeken Heatherwick Studio'nun New York' ...