maritbet girişmaritbet
Dreamcity Lara Nisan 2014’te hizmete girecek!

Dreamcity Lara Nisan 2014’te hizmete girecek!

Ekşioğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Ekolsan’nın Antalya Lara’da Aralık 2013’te tamamlayacağı Dreamcity Lara Tapulu Tatil Projesi Nisan 2014’te hizmete girecek

Alışverişten terziye, restauranttan saunaya, temizlikten servise kadar Resort& Residence kavramını içinde tam olarak barındıran projede yaşam Nisan 2014'te başlıyor.

Mimari yapısından, daire içi döşemesine kadar en ince ayrıntısı ile kalite, güven ve teknoloji ile tasarlanmış olan projede son Bloklarda yer alan dönemler, özel peşin fiyat, sıfır faizli banka kredileri ve Ekolsan Özel Taksitlendirme sistemi ile satışa sunuluyor.

Projeyi tercih edenlerin 2013 yaz tatilini kaçırmamaları için Ekolsan tarafından 2013 yazına özel 5 yıldızlı otel tatilinin de hediye olarak verildiği projede; 7, 15 ve 30 günlük özel dönemler yer alıyor.

Dreamcity Lara'daki ayrıcalıklar:

Resepsiyon, 7/24 güvenlik, özel ısıtmalı açılıp kapanabilir yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, basketbol ve voleybol sahaları, fitness salonları, spa, hobi odaları, çocuk oyun parkları, yürüyüş ve koşu parkurları, otopark,  güzellik merkezi, kuaför, masaj salonu, , kreş, çamaşırhane, cafeler, restoran, alışveriş merkezi, acil güvenlik ambulansı, mini sağlık ünitesi, özel tekne turları, su üstü ve su altı aktiviteleri, şelale turları, safari, tarihi turlar, kışın kayak merkezi turları, kanyon gezileri.

Notlar:

Son bloklarda yer alan sınırlı sayıdaki dönem için özel fiyatlar ve cazip ödeme koşulları için Ekolsan Satış Ofislerine 09:00-19:00 saatleri arasında, Web sitemize 7/24 ve çağrı merkezimize mesai saatleri içinde başvurulabilir.

8 katlı 5 bloktan oluşan Dreamcity Lara'daki konutlar özel ve döşenmiş 1+1  63 m2, dayalı döşeli dairelerden oluşuyor.
Antalya Lara'da bulunan Dreamcity Lara, Lara Plajı'na, Kundu Oteller bölgesine yakınlığı ile dikkat çekiyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Antalya Lara´da tahliye gerginliği bitmedi
  • 10.04.2015 11:29

Antalya Lara´da tahliye gerginliği bitmedi

Muratpaşa ilçesindeki Lara Beach Park´ta dün gece iki iş yeri ateşe verildi, Kay ...

Dreamcity Lara Nisan 2014’te hizmete girecek!
  • 25.06.2013 17:25

Dreamcity Lara Nisan 2014’te hizmete girecek!

Ekşioğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Ekolsan’nın Antalya Lara’da Aralık ...