maritbet girişmaritbet
DoubleTree by Hilton Avcılar açıldı!

DoubleTree by Hilton Avcılar açıldı!

DoubleTree by Hilton Türkiye'deki beşinci otelinin, İstanbul'un Avcılar ilçesinde açılacağını duyurdu

 

DoubleTree by Hilton Türkiye'deki beşinci otelinin, İstanbul'un Avcılar ilçesinde açılacağını duyurdu.  DoubleTree by Hilton İstanbul–Avcılar, İstanbul'un batı bölümünün yeni ticaret ve iş merkezinde ideal bir konuma ve tarihi suriçi bölgesine, İstanbul Atatürk Havalimanı'na ve IFM Fuar ve Dünya Ticaret Merkezi'ne kolay erişim olanağına sahip.

DoubleTree by Hilton Başkanı Rob Palleschi, “Türkiye'de zaten zengin olan portföyümüze yeni bir otel daha eklemekten büyük mutluluk duyuyoruz.  DoubleTree by Hilton İstanbul–Avcılar'ın yüksek çelik konstrüksiyonu, İstanbul'un küresel bir merkez olarak hızlı yükselişinin çarpıcı bir örneği olacak. Aynı zamanda şehre gelen ziyaretçiler, sıcak DoubleTree by Hilton karşılamasını yepyeni bir tesiste deneyimleme olanağına sahip olacak” dedi.

DoubleTree by Hilton İstanbul–Avcılar, her tür ziyaretçinin ihtiyaçlarını stilistik ve sıcak bir tasarıma sahip iç mekanlar, açık alanlar ve restoranlarla karşılayan 231 modern konuk odası sunuyor.  Avrupa'nın tamamen çelik konstrüksiyona sahip en yüksek binalarından biri olan otel, benzersiz bir Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarasına sahip. Konuklar ayrıca, Hilton HHonors konuk sadakati programının ek faydalarından da yararlanıyor.

Her bir konuk odası; düz ekran uydu TV, yüksek hızlı ve ücretsiz Wi-Fi, mini bar, laptop kasası, oda içi çay ve kahve hazırlama imkanları ve havalandırma sistemiyle donatılmış komforlu bir dinlenme alanı sunuyor. Otel ayrıca, lüks oturma alanlarına ve İstanbul'u yukarıdan gören yerden tavana kadar pencerelere sahip iki dubleks suite de sahip.

Genel Müdür Özkan Alkan, konuyla ilgili olarak, “İstanbul'un olağanüstü iş ve eğlence merkezlerinden birinde bu yeni ve çarpıcı oteli açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Konuklarımız, giriş yaparken dünyaca ünlü DoubleTree by Hilton karşılamasının ve çikolata parçalı kurabiye ikramımızın keyfini yaşayacak; bizler de konuklarımıza şık bir konaklama deneyimi sunmak için sabırsızlanıyoruz” açıklamasını yaptı.

Oteldeki yemek seçenekleri arasında, à la carte Türk yemeklerinin yanında lezzetli uluslararası yemekler de sunan Ganos Restaurant bulunmakta. Teracce Bar, şık bir atmosfer ve 90 kişinin çok çeşitli bir içki ve kokteyl menüsünün keyfini çıkarabileceği bir ortam sağlamakta. Lobby Lounge & Bar'da konuklar Şef'in gurme sandviçleri, pastalar ve geleneksel Türk tatlıları arasından seçim yapabilecek. DoubleTree by Hilton İstanbul – Avcılar ayrıca, iş seyahatinde olan meşgul iş adamları veya İstanbul Atatürk Havalimanı'na gece geç saatte varanlar için ideal bir imkan olan 24 saat oda servisi sağlamakta. Seyahatleri sırasında egzersiz yapmak veya rahatlamak isteyenler içinse, otel tam donanımlı bir fitness salonunun yanı sıra hamam, jakuzi, kapalı yüzme havuzu ve aromaterapi ve refleksoloji tedavileri sunan bir Spa gibi imkanlar sunmakta.

DoubleTree by Hilton İstanbul – Avcılar, toplantı ve organizasyonlar için de her biri 10 ile 750 kişi arasında kapasiteye sahip sekiz toplantı salonunun yanı sıra, büyük konferanslar ve sosyal organizasyonlar için de çok fonksiyonlu bir balo salonuna sahip. İş seyahatinde olan veya konferans konuğu misafirlerimiz, en son teknolojilerin ve özel bir konferans ekibinden faydalanmanınyanı sıra herhangi bir toplantı, konferans, düğün, aile toplantısı veya diğer herhangi bir özel faaliyet için giriş yaptığında puan ve mil kazanmalarını sağlayan Hilton HHonors Event Bonus programından faydalanabilecek.

DoubleTree by Hilton, şu anda Londra, Zagreb, Amsterdam ve Milano gibi şehirlerde bulunan tesisleri dahil, Avrupa'da 35 otele ulaşan ve hızla büyümekte olan otel ağıyla konuklarına değerli bir otel deneyimi sunuyor. Lüks ve tam donanımlı otel markası, 2008 baharındaki Avrupa lansmanının ardından önemli bir büyüme göstermiş durumda ve DoubleTree by Hilton otelleri hali hazırda Avrupa'da dokuz ülkede faaliyet göstermekte.

DoubleTree by Hilton İstanbul – Avcılar, Cihangir Mah. D 100 Güney Yan Yol No: 289, İstanbul, 34310, Türkiye adresinde bulunuyor.  Otel hakkında daha fazla bilgi almak veya rezervasyon yaptırmak için www.doubletree.com adresini ziyaret edebilir, 90-212-4564646 numaralı telefonu arayabilir veya seyahat acentenizle temasa geçebilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"5 yılda Türkiye'de 1,5 milyon konutu dönüştüreceğiz”
  • 18.08.2020 10:55

"5 yılda Türkiye'de 1,5 milyon konutu dönüştüreceğiz”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "5 yılda Türkiye'de 1,5 milyon, İstanbul ...

Hilton Worldwide, İstanbul ve İzmir'de 4 yeni otel için anlaşma imzaladı
  • 16.12.2013 11:56

Hilton Worldwide, İstanbul ve İzmir'de 4 yeni otel için anlaşma imzaladı

Hilton Worldwide, İstanbul ve İzmir’deki dört yeni tesis, Türkiye portföyünü güç ...

DoubleTree by Hilton Avcılar oda ışıklarıyla geri sayım yaptı!
  • 24.12.2012 10:22

DoubleTree by Hilton Avcılar oda ışıklarıyla geri sayım yaptı!

Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın da en yüksek tam çelik binası olarak yapı ve turizm ...

DoubleTree by Hilton İstanbul, 45 milyon euroluk yatırımla Avcılar’da açıldı!
  • 15.12.2012 11:23

DoubleTree by Hilton İstanbul, 45 milyon euroluk yatırımla Avcılar’da açıldı!

2683 ton çelik kullanılarak yapılan, Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın en yüksek tam ç ...

DoubleTree by Hilton Avcılar açıldı!
  • 14.12.2012 15:12

DoubleTree by Hilton Avcılar açıldı!

DoubleTree by Hilton Türkiye'deki beşinci otelinin, İstanbul'un Avcılar ilçesind ...

DoubleTree by Hilton Avcılar bugün açılıyor!
  • 14.12.2012 09:29

DoubleTree by Hilton Avcılar bugün açılıyor!

DoubleTree by Hilton Türkiye'deki 5’inci otelinin, İstanbul'un Avcılar ilçesinde ...