maritbet girişmaritbet
Divan Express Bakü’de butik iş oteli açtı!

Divan Express Bakü’de butik iş oteli açtı!

Divan Grubu'nun yeni markası Divan Express, çağdaş iş oteli ihtiyacına cevap vermek için, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de zincirin ilk halkası ile hizmete açıldı

 

Divan Grubu'nun yeni markası Divan Express, çağdaş iş oteli ihtiyacına cevap vermek için, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de zincirin ilk halkası ile hizmete açıldı. Divan Express Bakü; Azerbaycan'da açılan ilk Türk otel zinciri olma özelliğini taşıyor. Divan'ın yarım asırlık hizmet kalitesiyle, yoğun iş seyahatleri yapanların temel konaklama ihtiyaçlarına hitap etmesi amaçlanan Divan Expresslerde butik otel ve iş oteli konseptleri birleşiyor.

Divan Grubunun, bu yeni konsept zincirinin ilk halkası olan Divan Express Bakü hizmete açıldı. Bir yıl süren hazırlık aşamasının ardından açılan otelde; biri executive süit, sekizi junior süit olmak üzere toplam 62 oda bulunuyor. Nermanova ve Gençlik Meydanlarına yürüme mesafesinde olan otel, merkezi konumuyla da misafirlerine rahat ulaşım imkânı sağlıyor.

Türk otelciliğinin ekolü olan Divan Grubu'nun yeni markası Divan Express'in hizmete açılan ilk oteli Divan Express Bakü'nün içerisinde; restaurant, lobby bar, ve fitness alanı bulunuyor. 40 kişilik bir toplantı salonunun da yer aldığı otel; konforlu odaları, nefis lezzetleri ve geleneksel Divan konukseverliğiyle Bakü'ye yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

İş oteli ve butik otel kavramlarını tek çatı altında birleştiren Divan Express; Divan markasıyla özdeşleşmiş kusursuz hizmet ilkesini, önümüzdeki aylarda Avrupa'nın ve Türkiye'nin gelişmiş metropollerinde ve hızla büyüyen şehirlerinde misafirlerine sunmayı hedefliyor.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Divan Express Bakü’de butik iş oteli açtı!
  • 15.11.2012 15:52

Divan Express Bakü’de butik iş oteli açtı!

Divan Grubu'nun yeni markası Divan Express, çağdaş iş oteli ihtiyacına cevap ver ...

Divan, G Plus’la Güneşli’de yükselecek!
  • 27.02.2012 11:15

Divan, G Plus’la Güneşli’de yükselecek!

Mar Yapı’nın Güneşli’de hayata geçirdiği G Plus projesinin ikinci etabında yapıl ...

Mar Yapı'nın G Plus'ını Divan işletecek
  • 22.02.2012 16:05

Mar Yapı'nın G Plus'ını Divan işletecek

Rezidans işletmeciliğine soyunan Divan Grubu'nun ilk adresi Mar Yapı'nın Güneşli ...