maritbet girişmaritbet
Casaoliva Otel, asırlık zeytin ağaçlarının gölgesinde bir tatil sunuyor!

Casaoliva Otel, asırlık zeytin ağaçlarının gölgesinde bir tatil sunuyor!

Casaoliva Otel, müşterilerine adına yakışan asırlık zeytin ağaçlarının gölgesinde huzurlu bir tatil imkanı sunuyor

Din kitaplarında kutsal ağaç olarak nitelendirilen zeytinin evi anlamına gelen Alaçatı'daki Casaoliva Otel, müşterilerine adına yakışan asırlık zeytin ağaçlarının gölgesinde huzurlu bir tatil imkanı sunuyor. Üniversitede Uluslararası Ticaret ve İşletme eğitimi alan Selin Seyrek ile Ukrayna'da Ekonomi öğrenimi gören Kateryna Dönmez'in bir yıl turizm eğitimi almalarının ardından bu sezon işletmeye başladıkları otel, misafirlerine Ege ve Ukrayna mutfağının farklı lezzetlerini de sunuyor. 

Yaz tatili hem evinden uzak hem de daha çok evindeymiş gibi geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olan butik oteller tatil rotasının en önemli duraklarından biri haline geldi. Kalabalık açık büfe kuyruklarına karşı bağımsızlığını ilan eden butik otellere her geçen gün yenisi ekleniyor. Bu oteller arasında yerini alan Casaoliva da hizmet kalitesi konusunda oldukça iddialı. Otellerinin müşterilere sunduğu ayrıcalıkları anlatan Kateryna Dönmez, “Otelimiz geniş bir bahçeyi, havuza ve zengin bir bara sahip. Sabahları 13.00'e kadar sunduğumuz zengin serpme kahvaltı menümüz misafirlerimizden büyük ilgi görüyor. Gevrek, boyoz, kumru, pişi ve yöresel otlar, zeytinyağlılara ağırlık verdiğimiz menülerimiz özellikle İstanbullu misafirlerimiz tarafından çok beğeniliyor. Odalarımızı da her türlü konfor düşünülerek hazırlandık. Klimadan rahatsız olabilecek misafirlerimiz için de her odada doğal havalandırma sağlayan bir tavan pervanesi bulunuyor. Balkonlu, cumbalı odaları ve teraslı suitleri bulunan otelimiz, misafirlerimize Alaçatı nostaljisini, ev sıcaklığını ve konforunu bir arada yaşatıyor” diye konuştu.
 
Kadın duyarlılığı ve titizliliği
 
Casaoliva'nın Alaçatı merkeze yürüyüş mesafesinde olduğunu ifade eden Dönmez, bu sayede misafirlerinin hem hareketli gece yaşantısına hem de sakin ve huzurlu tatil imkanı bir arada sahip olduklarını söyledi. Ailelerine ait olan otelde iyi hizmet sunabilmek için yeğeni Selin Seyrek ile birlikte bir yıl turizm eğitimi aldıklarını, kadın duyarlılığı ve titizliğini işlerine de yansıttıklarını dile getiren Dönmez, “Alaçatı'da en geniş bahçeye sahip butik oteliz. Dünyaca ünlü sörf merkezine sadece 2 kilometre uzaklıktayız. Misafirlerimize havaalanından transfer imkanı da sunuyoruz" dedi.
 
‘Otelimizde huzurlu bir aile ortamı var'
 
,Otelin işletmecilerinden Selin Seyrek ise misafirlerine Ege ve Ukrayna'nın güzel lezzetlerini sunduklarını vurguladı. Serpme kahvaltıları ile son derece iddialı olduklarını belirten "Kahvaltılarımızda Ege yöresine ait börekler ve köy reçelleri ile Ukrayna mutfağına özel tatlar yer alıyor. Ev yapımı meyveli yoğurdumuz büyük ilgi görüyor. Otelimiz oda kahvaltı olmasına rağmen akşamüstü 17.00'da çay partisi yapıyoruz. Burada da misafirlerimize Ege ve Ukrayna'ya özgü tatlılar ikram ediyoruz. Misafirlerimiz genellikle tariflerimizi istiyor, biz de onlardan tarifler alıyoruz. Tarif alışverişi çok keyifli oluyor. Otelimizde çok huzurlu bir aile ortamı var. Misafirlerimiz sessiz bir ortamda, kuş sesleri ile uyanırken, lezzetli bir kahvaltıdan sonra dilerlerse havuz başında, dilerlerse Çeşme ve Alaçatı'nın birbirinden eşsiz plajlarında güzel bir tatil yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İzmir Casaoliva Otel zeytin ağaçlarının gölgesinde tatil fırsatı sunuyor!
  • 25.08.2013 09:48

İzmir Casaoliva Otel zeytin ağaçlarının gölgesinde tatil fırsatı sunuyor!

Din kitaplarında kutsal ağaç olarak nitelendirilen zeytinin evi anlamına gelen A ...

Casaoliva Otel, asırlık zeytin ağaçlarının gölgesinde bir tatil sunuyor!
  • 24.08.2013 08:38

Casaoliva Otel, asırlık zeytin ağaçlarının gölgesinde bir tatil sunuyor!

Casaoliva Otel, müşterilerine adına yakışan asırlık zeytin ağaçlarının gölgesind ...