maritbet girişmaritbet
Carlson Rezidor, Radisson Red ve Quorvus Collection’ı tanıttı

Carlson Rezidor, Radisson Red ve Quorvus Collection’ı tanıttı

Seçkin yaşam tarzını yansıtan Radisson Red markası geleceğin otel anlayışını yansıtırken Quorvus Collection uzmanca kotarılmış bir lüks konseptini ortaya koyuyor

Dünyanın en büyük ve dinamik otel gruplarından biri olan Carlson Rezidor Hotel Group, Radisson® and Radisson Blu® yıllık Amerika Kıtası Ticaret Konferansı'nda iki yeni küresel otel markasının tanıtımını yaptı. Bu markalar, günümüzün müşterisine geleceğin deneyimini yaşatmak için tasarlanmış ve geliştirilmiş bir seçkin yaşam markası olan “Radisson Red” ve küresel gezginlerin gerçek hassasiyetlerine cevap vermesinin yanında bulunduğu yerlerin kültürünü de yansıtan, uzmanca oluşturulmuş bir lüks oteller derlemesi olan “Quorvus Collection” oldular.  Bünyesinde Radisson Blu®, Radisson®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson ve Country Inns & Suites By CarlsonSM markalarını barındıran Carlson Rezidor, 2020 senesinde 60'dan fazla Radisson Red oteli ve Quorvus Collection'a dahil 20 otele sahip olmayı hedefliyor.

Carlson Başkan ve CEO'su Trudy Rautio ise konuyla ilgili  olarak: “Radisson Red ve Quorvus Collection, ‘Tutku 2015' adını verdiğimiz büyüme stratejimizin daha gelişkin hali olan ‘Vizyon 20/20'den' ilham alıyor. Vizyon 20/20, konukların deneyimini teknolojik yenilikler, hizmetler ve daha fazlasıyla üst noktalara taşımayı hedefliyor. Bu iki yeni markanın konseptleri de bu anlayışı kusursuz biçimde yansıtacak. Bu Carlson Rezidor için yeni deneyimlerin yanı sıra heyecan verici ve uygun hizmetler sunarak markalarımızın benzersiz biçimde ayrışmasını sağlayacak olan belirgin bir fırsat. Quorvus Collection ve Radisson Red bu vizyonun ilk tezahürleri ” dedi.

Carlson Rezidor, Radisson Red'in devreye girmesiyle “Lifestyle Select (seçkin yaşam tarzı)” olarak adlandırılan yeni bir endüstri kategorisi yaratmayı amaçlıyor. “Lifestyle Select”, tasarım ve detay, müşteri deneyimi ve kişisel etkileşim ve tercih konularında geleceğe odaklanan ve teknolojinin günlük yaşamın kolaylaştırılmasında oynadığı önemli rolün farkında olan üst düzey ve seçkin bir hizmet anlayışını yansıtıyor.

Radisson Red'in teknolojiye odaklanan hizmet anlayışı, konukların resepsiyona başvurmadan kayıt yapabilmelerine olanak tanıması yanında bardan içecek, şarküteriden gıda ve sanal bir odacıdan çiçek ısmarlamalarına, kişisel profil ve seçimlerini yönetebilmelerine ve Radisson Red odalarında ortamı istedikleri gibi ayarlayabilmelerine de imkan sağlayan bir uygulama içerecek. Çağdaş bir hedef odaklı tasarım anlayışına sahip olan marka, eklektik ve modernist bir estetiği yansıtacak. Bir salon, bar ve şarküteri girişinden, bağlantı mekanlarına ve misafir odalarına kadar her yer müşteri bakış açısıyla tasarlanacak. Her temas noktası ve etkileşim üzerine düşünülmüş ve benzersiz özellikler ve seçeneklerle donatılmış durumda.

Radisson Red otelleri 2015 senesinde Amerika kıtası, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya Pasifik'te aynı anda hizmete girecek.

Quorvus Collection ise, gerçekten ayırt edici bir deneyim sunan, uzmanca kotarılmış yeni bir lüks, 5 yıldızlı otel jenerasyonu. Hepsi de stil, tasarım, miras, geçmiş ve mimari olarak benzersiz olmalarının yanı sıra her otelin eşsizliğini vurgulayan Quorvus ”tarzı” sayesinde bulundukları yer ve kültürü yansıtacaklar. 

Tüm Quorvus Collection otelleri, konukların ihtiyaçlarına kusursuz biçimde cevap veren bir dizi nitelikli hizmet sunacak. Sağlık, yenilenme, stil, ilham, eğlence ve bağlantı gibi 6 temel yaşam tarzı unsurunu içerecek olan hizmetler, konukların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanacak.

Lüks kategorisinde güçlü biçimde büyümeyi hedefleyen Quorvus Collection'a ait ilk otellerin 2014 yılının ikinci çeyreğinde açılması bekleniyor. Gelecekteki Quorvus portföyü ölçek, mimarlık, ambiyans ve tasarım konularında sahip olduğu farkla tarihsel açıdan simge olmuş mülkler, çağdaş meskenler, klasik butikler ve kentlerin içinde var olan huzurlu mekanlar içerecek.

Grubun yeni marka mimarisi bağlamında, Carlson'un stratejik ortağı Rezidor ve İtalyan moda evi Missoni, Hotel Missoni'nin geliştirilmesi ve işletilmesi için dünya genelinde sahip oldukları Temel Lisans Anlaşmasını 31 Aralık 2013'ten itibaren geçerli olmak üzere sona erdirmek için karşılıklı olarak mutabakata vardılar. Mevcut Missoni Edinburgh and Missoni Kuwait otelleri en geç 30 Haziran 2014'e kadar Missoni adı altında faaliyet göstermeyi sona erdirecek. Her iki otel de Rezidor'un portföyünde kalacak. Üçüncü şahıslar tarafından Yemen, Katar, Türkiye, Brezilya ve Morityus'da yürütülmekte olan projelere ait anlaşmalar Rezidor tarafından sona erdirilmiş durumda veya diğer Rezidor markalarına dönüşüm için var olan olanaklar üzerinde görüşmeler yapılıyor. Rezidor'un Başkan ve CEO'su Wolfgang M. Neumann, “Bu karar uzun vadeli stratejimiz ve temel markalarımız olan Radisson Blu ve Park Inn by Radisson'a odaklanma düşüncemiz ile uyum gösteriyor. Aynı şekilde, Carlson Rezidor'un küresel marka portföyünün yeniden şekillendirilmesi ile de uyumlu. Missoni'ye Grubumuza gösterdiği güven ve geçmiş yıllardaki sıkı işbirliği için teşekkür ediyoruz” dedi.

Kısaca Carlson Rezidor Hotel Group hakkında
Carlson Rezidor Hotel Group dünyanın en büyük ve dinamik otel gruplarından biridir. Carlson Rezidor portfoyü halihazırda işletilmekte ve yapım aşamasında olan 1.340 otele içermekte ve Quorvus Collection, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson ve Country Inns & Suites By CarlsonSM dahil olmak üzere sahip olduğu güçlü küresel markalarla varlığını 105'den fazla ülke ve bölgede sürdürmektedir. Carlson Rezidor, 2015 senesinde portföyünü işletilmekte ve yapım aşamasında olan 1.500 otele kadar genişletmeyi planlamaktadır. Konuklar birçok otelde dünyanın en tatminkar sadakat programlarından biri olan Club CarlsonSM ‘dan faydalanabilmektedir. Carlson Rezidor ve sahip olduğu markalar 88.000 kişiye istihdam sağlamaktadır. Carlson Rezidor Hotel Group'a ait merkezler Minneapolis, Minnesota and Brüksel, Belçika'da bulunmaktadır. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Carlson Rezidor, Radisson Red ve Quorvus Collection’ı tanıttı
  • 19.02.2014 11:22

Carlson Rezidor, Radisson Red ve Quorvus Collection’ı tanıttı

Seçkin yaşam tarzını yansıtan Radisson Red markası geleceğin otel anlayışını yan ...