maritbet girişmaritbet
Bursa’nın yeni turizm sezonu törenle açıldı

Bursa’nın yeni turizm sezonu törenle açıldı

Bursa’da turizm sezonu, Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ile açıldı.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Genel Koordinatörü Semih Pala, Bursa'nın yeni turizm sezonu açılışı münasebetiyle Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (Gümtob) ile Bursa Skal Derneği tarafından düzenlenen törene katılarak yeni sezonun Bursa'ya ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Gümtob ve Bursa Skal Derneği tarafından Bursa Baia Hotel'de düzenlenen Bursa'nın yeni turizm sezonu açılış törenine, Vali Münir Karaloğlu, Gümtob Başkanı Haluk Beceren, Bursa Skal Derneği Başkanı Vehbi Varlık, Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala ve turizm sektörünün tüm aktörleri katıldı. 

Yeni turizm sezonunun Bursa'ya ve ülkemize hayırlı olmasını dileyen Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala, son senelerde turizm alanında ciddi çalışmaların yapıldığını ve güzel gelişmelerin yaşandığını söyledi. Türkiye'de ve Bursa'da turizmin gün geçtikçe büyüdüğünü anlatan Pala, “Bursa'daki turizm aktörleri her geçen gün büyüyen sektörde ciddi çalışmalar yapıyor. Çok yıldızlı oteller şehrimizde açılıyor. Büyükşehir Belediyesi de gerekli yatırımları yaparak turizme önemli katkılar sunuyor. Merinos AKKM de kongre turizmi için üzerine düşeni yapıyor. Turizm aktörlerinin gerekli çalışmaları devam ettirmesini arzu ediyoruz” dedi.

Tören de ayrıca Gümtob Başkanı Haluk Beceren ve Bursa Skal Derneği Başkanı Vehbi Varlık birer konuşma yaparak konuklara bilgi verdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bursa’nın yeni turizm sezonu törenle açıldı
  • 24.04.2014 14:40

Bursa’nın yeni turizm sezonu törenle açıldı

Bursa’da turizm sezonu, Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ile a ...