maritbet girişmaritbet
Bu oda sadece Erdoğan, Obama ve Putin'e özel!

Bu oda sadece Erdoğan, Obama ve Putin'e özel!

Karaderili Grup, Yalova'daki termal otel projesinde, devlet başkanlarını unutmadı 'presidential suit'i oluşturdu.

Termal turizme yaptığı 300 milyon dolarlık yatırımla tüm dikkatleri üzerine çeken Karaderili Grup, Yalova'ya inşa ettiği Yalova Termal Palace Otel ve devre mülk projesi ile 12 Kral Daireli Yalova Termal Palace, Yalova'yı Ortadoğu'nun yeni gözdesi yapacak. 

Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, Yalova'daki dev tesisin otel etabına yapacakları 12 kral dairesiyle, sadece devlet başkanları ve başbakanlara tahsis edilecek “PresidentialSuit”in ile ilgili olarak, ‘'Ülkemiz termal Turizm'de Avrupa'da 1'inci sırada olmasına rağmen devlet başkanlarını ağırlayacak bir tesis şimdiye kadar yoktu ilk kez tesisimizde bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

orhan karaderili

İstanbul'a en yakın termal su olma özelliğini taşıyan Yalova'nın turizm kapasitesini 3'e hatta 4'e katlaması beklenen Yalova Termal Palace'ın, katma değerini özetleyen Orhan Karaderili, “Yalova, yatırım yapılmakta çok geç kalınmış bir yer. Bölge gerek termal, gerekse yaz turizmi açısından potansiyele sahip olmasına rağmen sadece 1800 yatak kapasitesi mevcut. 2200 yatak kapasiteli Termal Palace projesi Yalova'nın mevcudunun bile üstünde. Ortadoğuluların Yalova'ya olan ilgisini gördük. Yalova'da Arap zenginlerin para akıtacağı bir kalitede ve kapasitede bir tesis yok. Bu yüzden “Saray konsepti” ve lüksten daha fazlasını vaat ediyoruz” diye konuştu. 

“ŞEYHLERE ŞATIŞA BAŞLADI ‘' 

Orhan Karaderili, Yalova Termal Palace projesinin bölgeye kattığı değerden bahsederken, bölgenin yüzde bin değer kazandığını anlattı. Karaderili, “Yalova'nın termal sularının ve turizm kapasitesinin farkına varmış Araplar, akın akın bu bölgeye geliyor ancak pansiyonlar da kalıyorlardı. Lükse düşkün turistin kalabileceği bir tesis yoktu artık Termal Palace projesi ile bu açık kapatılacak. Şeyhlerde şimdiden alım yapmaya başladılar. Avrupalı bir turist, Türkiye'de 500 dolar döviz bırakıyorsa herhangi bir Arap turistin bıraktığı döviz 1500 doları buluyor. Bu yüzden Yalova'daki tesisimizde hiçbir lüksten kaçınmadık” dedi.

yalova termal otel

12 KRAL DAİRELİ DEVREMÜLK.

Yalova Termal Palace projesindeki “lüksün sınırlarını zorlayan” ibaresini anlatmak için gösterilebilecek en büyük örnek 12 kral dairesi… Dev otellerde bile 1 kral dairesi bulunurken 12 kral dairesini yapma fikri kulağa “çılgınca” gelse de Orhan Karaderili bunun gerekli olduğu görüşünde:

“Ortadoğu'ya yönelik bir tesis yapıyorsanız buraya kralların, prenslerin veya kral gibi iş adamlarının gelmesini bekliyorsunuz demektir. Kralların aileleri geniş ve her biri burada lüksü istiyor. Tesisinizde bir kral kalıyorken siz bir diğer krala ‘odamız yok' diyemezsiniz. Bu yüzden Yalova TermalPalace'a 12 kral dairesi inşa ediyoruz. Dairelerin her biri 256 metre kare ve her birinin terasında kendi yüzme havuzları mevcut olacak” dedi. 

Yalova'daki yatırımını gezerken karşılaştığı bir manzarayı anlatan Orhan Karaderili, “Dubai Şeyhi Mahdum'un eşinin 4 araçlık bir konvoyla Yalova'ya geldiğini gördüm. Bir oteli tamamen kapatmış ve bir hafta kalmıştı. Şeyhlerin, eşlerinin Yalova'da kalacağı bir tesis yok. Biz böyle bir tesis inşa ediyoruz. Çünkü eğer böyle bir tesis yaparsanız Şeyhler ve eşleri 1 ay yada daha fazla kalır Yalova'da” diyor. 

devlet başkanlarına özel oda

DEVLET BAŞKANLARINA ÖZEL PRESIDENTIAL SUIT

2015 yılı içerisinde dev bir açılışla, ilk etabıyla hizmet vermeye başlayacak olan Yalova Termal Palace'ta Türkiye'de hatta Dünya'da eşi benzeri görülmemiş bir özelliğe sahip detay karşımıza çıkmaya hazırlanıyor!

Sadece devlet başkanlarını ve eşlerini ağırlayacak olan “PresidentialSuit” siyasi liderler haricinde hiç kimseye tahsis edilmeyecek… Bu hizmeti, prestij olarak gören Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, “Sadece devlet başkanları ve başbakanlarla, eşlerine tahsis edeceğimiz presidentialsuitimiz de mevcut olacak. Açılışımıza Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı da davet etmeyi düşünüyoruz. Gelirse en az bir gece “Presidential Suit”de ağırlamak istiyoruz. Yalova'yı istediğimiz kapasiteye kavuşturduğumuzda Suudi Kralı Abdullah'tan, Rusya Devlet Başkanı Putin'e, hatta Obama'ya kadar bütün liderleri bu odamızda isimlerine yakışır şekilde ağırlama niyetindeyiz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Terma City'e kardeş geliyor! 20 milyon dolarlık yeni yatırım!
  • 29.03.2021 11:15

Terma City'e kardeş geliyor! 20 milyon dolarlık yeni yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu YKB Orhan Karaderili, Terma City'nin çevre arazisine ...

Yalova Termal Palace, 180 milyon dolarlık yatırımla açılıyor!
  • 18.12.2017 14:00

Yalova Termal Palace, 180 milyon dolarlık yatırımla açılıyor!

Marmara’nın en büyük termal tesisi olarak adlandırılan 7 yıldızlı Yalova Termal ...

Bu oda sadece Erdoğan, Obama ve Putin'e özel!
  • 10.01.2015 10:14

Bu oda sadece Erdoğan, Obama ve Putin'e özel!

Karaderili Grup, Yalova'daki termal otel projesinde, devlet başkanlarını unutmad ...