maritbet girişmaritbet
Avrupa'da günlüğü 300 TL'nin altında villalar!

Avrupa'da günlüğü 300 TL'nin altında villalar!

Otel tek seçenek değil. Kendi evinizin rahatlığını ve huzurunu tatile gittiğiniz ülkede de yaşamaya ne dersiniz?

AVRUPA'DAN EN UCUZ VİLLALAR

Fransa, İspanya, Portekiz, İtalya ve Yunanistan'da lüks villalardan daha basit ama kullanışlı evlere... Beş ülkede en iyi ve en ucuz villaları sizin için seçtik.

İspanya
Voramar Beach Apartment, Mallorca (Mayorka)

avrupada villalar

Hem lüks severim hem deniz ve kum isterim diyenlerdenseniz, yaz tatilinde Voramar Beach Apartment'ı seçin. Sadelik ve zarafetle döşenmiş iki odalı bu modern evin terası, bembeyaz yumuşak kumsalı ve berrak turkuvaz deniziyle adanın en çekici sahili olan Playa de Muro'ya açılıyor. Genç çift ve aileler için ideal olan bu ev, canlı bir gece hayatı sunan Puerto Alcúdia'daki restoran ve barlara sadece beş dakikalık uzaklıkta. (Dört kişilik konaklamada kişi başı haftalık 1860 TL, simpsontravel.com)

Fransa
Kerambellec, Brittany (Breton)

avrupada villalar

Rosporden yakınlarında, kendinizi evinizde hissedebileceğiniz rahatlıkta, ancak alışılmışın dışında bir tatil... Tahta kirişler ve taş duvarlar arasında üç odalı, açık mutfaklı, dayalı döşeli tipik bir Fransız yazlık evinde, ailenizle baş başa tatil geçirmek isterseniz, Kerambellec'e gelin. Siz yemyeşil bahçede doğanın kendine has huzurunu hissederken, çocuklarınız bahçedeki havuzda eğlenerek tatilin tadını çıkarabilir. Concarneau sahili 27 kilometre uzaklıkta. (Altı kişilik konaklamada kişi başı haftalık 850 TL, villasdumonde.com)

İtalya
Casa Vista su Greve, Toskana

avrupada villalar

Bu ev her ne kadar geleneksel Toskana çiftlik evi görüntüsünden uzak olsa da görüntüye aldanmayın. Ön bahçesinde yüzme havuzu ve Greve üzüm bağları manzarası, arka bahçesindeyse huzur içinde yemek yiyebileceğiniz bir terası olan bu üç odalı evin, gelenekselle modernin iç içe geçtiği şık bir iç tasarımı var. Kısa süreliğine inzivaya çekilmek isteyen aileler için ideal. Chianti'deki üzüm bağlarını ve köyleri keşfetmek için şahane bir yer. Daha uzakları keşfetmek isteyenler içinse Floransa 30 kilometre, Siena 45 kilometre uzaklıkta. (Altı kişilik konaklamada kişi başı haftalık 920 TL, vintagetravel.co.uk)

Yunanistan
Vigli Retreat, Kefalonya

avrupada villalar

Vigli kasabasında doğanın içine gizlenmiş 200 yıllık bir taş ev var. İç tasarımda kullanılan mobilyalarda rahatlık ve konfor esas alınmış. Her iki odasında da kırsal ve modern çizgilerin birlikte kullanılması, evin ahşap ve taş yapısıyla uyumlu bir ortam yaratmış. Fransız tipi pencereler terasa ve havuza rahatça ulaşmanızı sağlıyor. Evin çevresinde rengârenk çalılar ve çok eski zeytin ağaçları var. Yemyeşil bahçeden masmavi denize açılan olağanüstü manzarayla, şehrin gürültü patırtısından uzaklaşarak sakin bir tatil geçirmeniz mümkün. (Dört kişilik konaklama haftalık 2600 TL, uniquevillaskefalonia.co.uk)

Portekiz
The Patio House, Lizbon

avrupada villalar

19'uncu yüzyıla ait bir binada bulunan ev, Principe Real kaldırımlarında geçmişle bugünü yaşama fırsatı sunuyor. Antika parçaların bir araya gelmesiyle oluşan uyum, modern bir iç tasarım yaratmış. İkisi tek kişilik olmak üzere dört yataklı bu dairede, ayrıca sokağı izlerken yemek yiyebileceğiniz bir de balkon var. Yürüyüş mesafesindeki tarihi Alfama'da geçmişe uzanabilir, Avenida'da Liberdade'de alışveriş yapabilirsiniz. “Deniz olmadan asla” diyenlerdenseniz, Cascais'in kumsalları sadece 40 dakikalık bir tren yolu uzaklığında. (Dört kişilik konaklamada haftalık 1900 TL, minimum 4 gece - sawdays.co.uk)

İspanya
Casa Katrine, Andalucía (Endülüs)

avrupada villalar

Sedella'nın merkezinde beyaz evlerle çevrili bir kasabada, albenisi bol üç katlı bir konak Casa Katrine. Ev, Norveç esintileriyle şıklık, sadelik ve rahatlık esas alınarak döşenmiş. Tahta panjurlar ve rengârenk kumaşlar gibi kırsal İspanya'ya ait izlerle harmanlanmış. Güneşli yaz günlerinde çatıda kahvaltı yaparken, kasabayı ve ardındaki haşmetli dağı izleyebilirsiniz. Bölgeye özgü şaraplar ve yiyeceklerin bulunduğu bar ve restoranların yakınındaki konak, Torre del Mar ve Nerja sahillerineyse 45 dakikalık uzaklıkta. (Altı kişilik konaklama, gecelik 215 TL, coolstays.com)

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa'da günlüğü 300 TL'nin altında villalar!
  • 01.07.2015 17:25

Avrupa'da günlüğü 300 TL'nin altında villalar!

Otel tek seçenek değil. Kendi evinizin rahatlığını ve huzurunu tatile gittiğiniz ...