maritbet girişmaritbet
Alkoçlar Otelleri ailesine 3 yeni tesis daha katıldı

Alkoçlar Otelleri ailesine 3 yeni tesis daha katıldı

Alkoçlar Ailesi, turizm sektöründe edindiği deneyimlerini şimdi Kuşadası ve Taksim’e taşıyor.


45 yılı aşkın süredir kış turizminde bir marka haline gelen ve yeni projeleri ile turizm sektöründe büyümeye devam eden Alkoçlar ailesi Uludağ ve Bodrum'daki otellerinden sonra Kuşadası Adakule ve Taksim Keban Oteli'ni de bünyesine kattı.
 
 Alkoçlar ailesi, oteller zincirine yenilerini eklerken işlettiği otellerin de her zaman yeni kalması için gereken yatırımları sürdürmeye devam ediyor.
 
Alkoçlar Adakule Oteli…
Kuşadası'nın özel bir koyunda yer alan 5 yıldızlı Alkoçlar Adakule oteli 1000 yatak kapasitesi ile 12 ay misafirlerine hizmet verecek. Yeşillikler arasındaki konumu ve geniş sahili ile dikkat çeken otel her şey dahil konsepti ile çalışacak.
 
Otel, 1000 kişilik toplantı, seminer ve balo salonu, SPA'sı,  çocuk parkı,  futbol sahaları ve tenis kortları ile yaz kış misafirlerine ev sahipliği yapacak.
 
Alkoçlar Keban Oteli…

Alkoçlar ailesinin restore edip yenilediği, İstanbul'un ilk otellerinden biri olma özelliğini taşıyan 4 yıldızlı Taksim Keban Oteli gerek konumu gerekse hizmet kalitesiyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlayacak.
 
2011 Mayıs ayında hizmet veremeye başlayacak 85 odalı Alkoçlar Keban Otelinde oda kahvaltı konsepti uygulanacak.
 
Alacarte restoranı, seminer - toplantı salonları, business centerı ve SPA'sı ile iş ve turistik amaçla seyahat edenlere 5 yıldızlı otel hizmetini ve konforunu yaşatacak.
 
Alkoçlar Sport Oteli yerine Alkoçlar Chalet…
Uludağ'da Alkoçlar pistinin başlangıç noktasında yer alan Alkoçlar Sport Otel ise yeniden inşa edilerek yerine Chalet yapıldı.  Özel dekorasyonu ile dikkat çeken otel, 10 özel odası,  alacarte restoranı,  şık ve keyifli atmosferdeki lobisi ile misafirlerine tam pansiyon hizmet verecek.
 
Kayak ve eğlencenin 24 saat doyasıya yaşandığı otel,  geçen sezon olduğu gibi bu sezonda birçok yarış, organizasyon ve partiye ev sahipliği yapacak.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz