maritbet girişmaritbet
Alarko’dan Antalya’ya DEV PROJE!

Alarko’dan Antalya’ya DEV PROJE!

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Leyla Alaton, Antalya’da büyük bir proje hazırladıklarını belirterek, içinde golf ve diğer sosyal alanların yer alacağı, turizmle iç içe bir yaşam alanı oluşturmak istediklerini söyledi

Leyla Alaton, Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin(ANSİAD) düzenlediği "Girişimcilik ve Girişimci Kadınlar" konulu toplantıya konuşmacı olarak katıldı. Amerika'da üniversite eğitiminden sonra iş adamı Üzeyir Garih'in yanında asistanlılık yaptığını ve ondan iş hayatıyla ilgili çok büyük bilgi ve destek aldığını anlatan Alaton, Üzeyir Garih'in yanında işe başlamasıyla çıtanın kendisi için yükseldiğini kaydetti.

Halkla ilişkiler, gayrimenkul ve konut işlerine girdiğini belirten Alaton, evlenip çocuk sahibi olduktan sonra bir süre iş hayatından çekildiğini dile getirdi. Antalyalı sanayici ve girişimcilere önerilerde bulunan Alaton, "Yakın çevrenize güvenip de sakın işe girişmeyin. Girişimcilik kendi bacağınızdan asılmak demektir. İşlerinizi profesyonellerle yapın. Gelin, damat, kuzen, yeğen diyerek iş vermeyin" dedi.

ALARKO'DAN ANTALYA'YA YATIRIM
Antalya'da büyük bir yatırım projesi hazırladıklarını kaydeden Alaton, Kepez ve Topallı bölgelerinde 2 bin - 2 bin 500 dönüm arazi satın aldıklarını bildirdi. Bu bölgede, küçük bir Belçika, İsveç ve Danimarka meydana getirme projesi gerçekleştirmek istediklerini vurgulayan Alaton, şöyle konuştu:

"Antalya'da büyük bir yatırım düşünüyoruz. İçinde turizm, golf ve diğer sosyal alanların da yer alacağı turizmle iç içe bir yaşam alanı oluşturmak istiyoruz. Turizme bağlı küçük bir Belçika, İsveç ve Danimarka oluşturabilmek amacıyla Alarko Holding araziler aldı. Şu anda bu bölgeler Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm yatırım sahası olarak geçtiği için şirket beklemede. Ne yapılacağını zaman gösterecek."

Antalya'nın turizm, ekonomi, sanayi ve tarım sektöründe hızla geliştiğine işaret eden Alaton, "Antalya parlayan bir yıldız. Antalya imparator olabilme imkanı veren bir şehir. Burası hakikaten yıldızlardan biri... Çok çabuk ivme kazanan, çok da geleceği olan bir bölge. O nedenle çok imparatorlar doğuracaktır. Bazen koşullar, bazen de ekonomik şartlar nedeniyle Antalya parlayan bir yıldız" diye konuştu.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alarko’dan yeni Aldens W serisi!
  • 24.03.2021 17:17

Alarko’dan yeni Aldens W serisi!

Alarko; yaşam ömrü yüksek, ısıtmada yüksek verim sağlayabilecek Aldens W serisi ...

Leyla Alaton, evini ofise çevirdi!
  • 19.12.2020 10:32

Leyla Alaton, evini ofise çevirdi!

İş insanı Leyla Alaton, koronavirüs dolayısıyla evlere kapılan bu dönemde KAGİDE ...

Rusya'dan Akkuyu NGS'ye 300 milyon dolar kredi!
  • 19.12.2020 09:51

Rusya'dan Akkuyu NGS'ye 300 milyon dolar kredi!

Akkuyu NGS'nin inşasına ilişkin hükümetler arası anlaşma Türkiye ile Rusya arası ...

Leyla Alaton'un tatil tercihi Şile'de butik otel!
  • 03.12.2020 16:34

Leyla Alaton'un tatil tercihi Şile'de butik otel!

Hafta sonları sokağa çıkma yasaklarının gelmesiyle ünlü isimler İstanbul'a yakın ...

Leyla Alaton'dan Efes Antik Kenti'ne ziyaret!
  • 17.10.2020 09:58

Leyla Alaton'dan Efes Antik Kenti'ne ziyaret!

İş kadını Leyla Alaton, İzmir'de bulunan Efes Antik Kenti'ni gezerek eserleri in ...

Ayasofya Camisi'nin halıları hazır!
  • 20.07.2020 10:12

Ayasofya Camisi'nin halıları hazır!

Ayasofya Camisi için ilk namaza 5 gün kala, halıların nasıl olacağı belli oldu. ...