maritbet girişmaritbet
Adana'ya Sheraton konforu geliyor!

Adana'ya Sheraton konforu geliyor!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Adalı Holding ile Türkiye’deki yeni Sheraton Oteli’ni Adana’da açıyor

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Adalı Holding ile Türkiye'deki yeni Sheraton Oteli'ni Adana'da açıyor. Starwood, bu projeyle grubun bölgedeki büyümesini desteklerken Adana'daki ilk otelini de gruba kazandırıyor. 2013 yılında açılması planlanan Adana Sheraton Oteli, Adana'nın merkezinde, Seyhan Nehri kıyısında özel bir lokasyonda yer alıyor. Starwood Hotels & Resorts, oluşturduğu stratejik büyüme planının bir parçası olarak Adana Sheraton Oteli ile birlikte, üç yıl içinde tüm dünyada 60'tan fazla Sheraton Oteli açmayı hedefliyor.

Starwood Hotels & Resorts, Doğu ve Orta Avrupa Başkan Yardımcısı ve Bölge Direktörü Thomas Willms imza töreninde yaptığı konuşmada, “Adana Sheraton Oteli için Türkiye'de, Adalı Holding grup şirketlerinden Serka Turizm ile yaptığımız ortaklık anlaşmasını imzalamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Türkiye bizim için önemli bir pazar ve bu anlaşmayı Türkiye'de geceleme hizmetlerinde önde gelen tedarikçi olma yolunda da atılan önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz”dedi.

Proje yatırımcısı Adalı Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Serdal Adalı ise imza töreninde yaptığı konuşmada; “Grup şirketlerimizden Serka Turizm ve Starwood Hotels & Resorts grubu ile beraber Sheraton markasını aynı zamanda memleketimiz olan Adana'ya kazandırmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Adalı Holding, müteahhitlik sektöründe 50 yıla yakındır topluma ve çevreye saygılı, verimli, etkin ve yüksek sorumluluk bilinci ile çalışmalarını sürdürüyor. Grubumuz, hem inşaat hem de servis müteahitliğinin yanı sıra yenilenebilir enerji sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Faaliyet alanlarında bugüne kadar pek çok başarılı projeye imza atan Adalı Holding, grup şirketlerinden Serka İnşaat ve Serka Turizm ile içinde bulunduğumuz dönemde turizm ve şehir otelciliği sektörüne de yatırım yaparak büyüme kararı aldı. 87 milyon dolarlık bir yatırımla bu sektördeki ilk yatırımımızı Adana Sheraton Hotel ile hayata geçiriyoruz” dedi. Adalı, ayrıca turizm ve otelcilik alanındaki yatırımlarının önümüzdeki dönemde beş ayrı ilde daha devam edeceğini belirterek, otel yatırımı için arazi arayışında olduklarını vurguladı. Adalı konuşmasında, projenin olgunlaştırılmasına destek veren Servotel Corporation ve projenin tasarımını gerçekleştiren 2 Design Group'a da teşekkür etti.

Seyhan Nehri'nin ve eski şehrin muhteşem manzarasına sahip Adana Sheraton Oteli, Adana'nın tarihi merkezine 1.5 kilometre, Adana Havaalanı'na 4.5 kilometre mesafede özel bir konumda yer alıyor. Otel, 28'i suit olmak üzere 237 oda ve servis binalarından oluşuyor. Farklı damak tatlarına hitap eden restoranları, bar, vip ve lobi salonlarından oluşan etkinlik alanları dışında Sheraton Adana Oteli'nde; bünyesinde açık ve kapalı yüzme havuzu bulunan Core Performance programı ile çalışan 2.500 m2 Sheraton Fitness Center, spa ve fitness salonu da yer alıyor.  

İş için gelen misafirleri için tam donanımlı Business Centre'ı bulunan otelde, iki balo salonu ve beş toplantı odasından oluşan 3000 m2lik ultra-modern toplantı alanı bulunacak. Club odaları ve Lounge'ı ile Sheraton'a özgün Link@SheratonSM özelliği sayesinde Sheraton Adana, Microsoft deneyimi ile konuklarının ziyaretleri süresince ihtiyaç duyabilecekleri her türlü iletişim teknolojisini de eksiksiz sunacak. Adana Sheraton Oteli hizmete girmesini takiben  Starwood Preferred Guest® (SPG) isimli Sadakat Programinida misafirlerine  sunmaya hazırlanıyor.

Starwood Hotels & Resorts, İstanbul'da; W İstanbul, Sheraton İstanbul Maslak Hotel ve Sheraton İstanbul Ataköy Hotel olmak üzere Türkiye'de toplam altı otel işletiyor. Şirket ayrıca Sheraton Ankara Otel ve Kongre Merkezi'nin yanı sıra Ankara'da Lugal isminde bir Luxury Collection Oteli ve Sheraton Çeşme Hotel Resort and Spa tesisini işletiyor. Önümüzdeki dönemde Starwood Hotels & Resorts'un Türkiye'de açmayı planladığı oteller arasında Le Méridien İstanbul Etiler, 2013 yılında Bursa Sheraton Oteli ve Aloft Bursa yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz