maritbet girişmaritbet
Adana da Divan keyfine hazırlanıyor

Adana da Divan keyfine hazırlanıyor

Divan Grubu, Adana'ya 200 odalı ve 25 milyon dolar maliyetli beş yıldızlı otel inşa edecek

Divan Grubu üst yönetimi, Adana'nın en önemli şirketlerinden Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş ve TSKB GayrimenkulYatırım Ortaklığı A.Ş. ile birlikte imzaladıkları anlaşmayla, Divan Adana'nın temelini atmaya hazırlanıyor. 200 odadan oluşacak beş Yıldızlı otelin, toplam inşaat maliyetinin 25 milyon Dolar olması hedefleniyor.

İlk Türk otel zinciri Divan Grubu, büyümeye hız kesmeden devam ediyor. Hizmet kalitesini Gaziantep'in ardından Adana'ya da taşıyan Divan Grubu, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve TSKB Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile birlikte, Adana'nın çehresini değiştirecek yeni bir anlaşmaya imza atıyor.

Adana'nın en büyük ve en önemli şirketlerinden olan Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin temeli 1950 yılına dayanıyor. Adana'nın en büyük tarım arazilerini de elinde bulunduran Bilici Ailesi'nin 1983 yılında kurduğu şirketle pamuk ve iplik ihracatına başlayan grup, 1998 yılında Türkiye'nin en büyük iplik büküm kapasiteli tesisini ve ardından da boya terbiye işletmelerini üretime alarak Adana'da yapmakta olduğu yatırımlarına devam ediyor.

TSKB GayrimenkulYatırım Ortaklığı A.Ş. ise, 2006 yılı başında, 60 yıllık kurumsal birikim ve deneyime sahip Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nın bir iştiraki olarak kurulmuş, gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapan bir portföy yönetim şirketidir.

2013 yılı içerisinde bitirilmesi öngörülen Divan Adana'nın, 200 odalı ve beş Yıldızlı bir iş oteli olması hedefleniyor. Havalimanına 3 km ve Seyhan Nehri'ne yalnızca 1 km. uzaklığıyla şehrin en merkezi konumlarından birine sahip olan otelin, toplam inşaat maliyetinin 25 milyon Dolar olması hedefleniyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz