maritbet girişmaritbet
55 milyon dolarlık makyaj yaramış

55 milyon dolarlık makyaj yaramış

İstanbul Elmadağ’daki otelini 55 milyon dolara yenileyen Divan Grubu’nun CEO’su Marcos Bekhit, Divan Grubu’nun büyümeye devam edeceğini belirterek, otelcilik yanında rezidans, pastane, restoran ve fırıncılıkta da büyüyeceklerini söyledi.

İstanbul Elmadağ'daki otelini 55 milyon dolara yenileyen Divan Grubu'nun CEO'su Marcos Bekhit, Divan Grubu'nun büyümeye devam edeceğini belirterek, otelcilik yanında rezidans, pastane, restoran ve fırıncılıkta da büyüyeceklerini söyledi.

Şu anda 7 olan otel sayılarını 2016 yılında 26'ya çıkarmak istediklerini belirten Marcos Bekhit, hedeflerini şöyle açıkladı: “Otelcilik dışında pastane, restoran, fırıncılık olmak üzere üç farklı grupta hizmet veriyoruz. Divan Grubu'nun bugüne kadar en fazla büyüyen yatırımı çikolata oldu. 20 olan pastane sayısını 2016'ya kadar 60'a çıkarmayı hedefliyoruz. 9 olan restoran sayısını da 33'e çıkaracağız.”

Fırını dışarı çıkaracak

Türkiye çapında bugüne kadar süpermarketlerde In Bakery markasıyla hizmet verdikleri fırıncılık konseptini de mağaza dışına taşıyacaklarını aktaran Bekhit, şunları anlattı: “Yeni nesil fırıncılık segmentine adım atıyoruz. Şu anda MacroCenter'larda 13, Migros'larda 9, Bursa Koçtaş ve Yenibosan Koçtaş'la toplam 24 noktadayız. In Bakery'yi bir fırın markası haline getirip birçok lokasyonda eş zamanlı şubeler açacağız. Bu markayla yurtdışına da açılacağız.”

Otelcilikte geçen üç ayda Samsun, Gaziantep ve Adana'da otel projelerinin anlaşmalarını imzaladıklarını da dile getiren Bekhit, şöyle konuştu: “Diyarbakır, Denizli ve Malatya'daki oteller geliyor. Kayseri, Kastamonu ve Eskişehir'de de yatırımcılarla görüşmeler sürüyor.”

Yöneticiler deneme amaçlı kalıyor

MARCOS Bekhit, Elmadağ'daki otelin şu anda açık olduğunu ve Koç Holding üst düzey yöneticilerinin deneme amaçlı olarak ağustos ayı başından beri otelde kaldığını da belirterek, “Yöneticilerden kalarak fikirlerini paylaşmalarını istedik. Hizmetlerimizi bu şekilde daha mükemmel hale getirebiliriz. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç da kaldı. 1 Eylül itibariyle de rezervasyon almaya başlıyoruz” diye konuştu.

Yurtdışında otel için çalışmalar sürüyor

DİVAN Grubu Oteller ve Restoranlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Gün, 2010 yılında ‘Preferred Hotel Group' üyeliği anlaşmasıyla otellerini uluslararası arenaya da taşıdıklarını belirterek, şöyle konuştu: “İşletmeciliğini yapacağımız ilk yurtdışı otelimiz bu yıl sonunda Erbil'de açılacak. Yatırımcısı bir Türk grup. Saint Petersburg, Budapeşte, Berlin ve Viyana için görüşmeler sürüyor. Türkiye'den çıkıp dünyaya yayılan bir otelcilik markası olmak istiyoruz.”  

  • Etiketler:

Yorum Yaz