maritbet girişmaritbet
10 Türk oteli turizm oscarlarına el koydu

10 Türk oteli turizm oscarlarına el koydu

Turizmin en prestijli ödülleri olarak bilinen Dünya Seyahat Ödülleri'nin Cornelia Diamond Golf Resort&Spa Otel'de düzenlenen Avrupa Galası'nda Türkiye'ye ödül yağdı.

Turizmin en prestijli ödülleri olarak bilinen Dünya Seyahat Ödülleri'nin Cornelia Diamond Golf Resort&Spa Otel'de düzenlenen Avrupa Galası'nda Türkiye'ye ödül yağdı. Avrupa çapında 500 organizasyon, seyahat endüstrisi açısından dünyanın en nüfuzlu turizm onur ödülü için 125 kategoride bu büyük yarışa katıldılar.

EV SAHİBİNE BÜYÜK ÖDÜL

Antalya Belek'teki Cornelia Diamond Golf Resort&Spa Otel'in ev sahipliğinde yapılan geceye turizm otoriteleri, CEO'ları, lider seyahat şirketlerinin yöneticileri, önemli otellerin yöneticileri ve turizm sektörünün duayenleri katıldı. Turizm Endüstrisi içinde yer alan 500 farklı kuruluşun yarıştığı Avrupa Seyahat Ödülleri töreninde "Avrupa'nın En İyi Lux Resort oteli" ve "Avrupa'nın En iyi Villalarına Sahip Resort Oteli" Ödülüne Cornelia Diamond Golf Resort&SPA Otel sahip oldu. Cornelia De Luxe Resort Otel'in Avrupa'nın lider Golf Oteli olarak ödüle layık görüldüğü gecede Türkiye'den toplam 10 otel ve 4 seyahat şirketi de farklı kategorilerde ödül aldı. Turizmin oskarları olarak kabul edilen törende, ev sahibi Cornelia Diamond Golf Resort&Spa Otel'in Genel Müdürü Zafer Alkaya otel adına ödülü alırken, Avrupa'nın lider Golf Oteli ödülünü ise Cornelia De Luxe Resort Otel'in Genel Müdürü Hakan Duran aldı.

LUFTHANSA DA KÜRSÜDE

Lufthansa, "Avrupa'nın Lider Havayolu" seçilirken, Le Bristol Paris "Avrupa'nın Lider Oteli", Inter Continental Hotels & Resorts "Avrupa'nın Lider Otel Markası", Cornelia Dimond Golf Resort&Spa ise "Avrupa'nın en Lux Resort Oteli" ünvanını almaya hak kazandılar. Dubrovnik Palace Hotel, Konferans Merkezi ve Spa da "Avrupa'nın Lider Resort Oteli" seçildi.

Otoriteler için dünya markasıyız

Kendi gücüyle ve öz kaynaklarıyla büyüyenler kategorisinde İstanbul, "Avrupa'nın Lider Tur Kenti"; Kültür ve Turizm Bakanlığı da "Avrupa'nın Lider Turizm Bakanlığı" ödülüne layık görüldü. Antalya otelleri arasında Cornelia Hotels Golf & Spa, Mardan Palace ve Adam & Eve Hotels birincilik ödülüne sahip oldu. Dünya Seyahat Ödülleri Kurucu Başkanı Graham E. Cooke konuşmasında, "Küresel çaplı ekonomik dalgalanma dönemlerinde rakipleri bir bocalama dönemi geçirirken Dünya markaları pazar paylarını yükseltmeye devam ederler. Özellikle Türkiye, oteller ve seyahat organizasyonları alanında elde ettiği birçok birincilik ödülüyle, haklı olarak Dünya çapında bir turizm markası olduğunu kanıtladı" diye konuştu.

Avrupa'nın en iyi iş oteli Mövenpick Hotel Istanbul

Mövenpick Hotel Istanbul, Dünya Seyahat Ödülleri gecesinde "Avrupa'nın En İyi İş Oteli" seçildi. Ödül, World Travel Awards Kurucusu ve Başkanı Graham Cooke tarafından Mövenpick Hotel Istanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach'a takdim edildi. Frank Reichenbach elde ettikleri başarıyı, "İsviçre mükemmelliyetçiliği ile Türk konukseverliğinin eşsiz kombinasyonu ile sunduğumuz ayrıcalıklı hizmet ve deneyimin bir kanıtı olan bu ödülü almak bizim için büyük gurur kaynağı olmakla birlikte, en basit görünen istekleri bile sıra dışı kılarak konuklarımızın beklentilerinin üzerine çıkmayı ve her zaman mükemmelin peşinde koşarak onları şaşırtmayı ilke edinmiş ekibimizin çabalarının bir sonucudur" cümlesiyle ifade etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Radisson Türkiye'deki otel sayısını 50'nin üzerine çıkaracak
  • 20.03.2023 10:25

Radisson Türkiye'deki otel sayısını 50'nin üzerine çıkaracak

Radisson Otel Grubu Sürdürülebilirlik, Güvenlik ve Kurumsal İletişimden Sorumlu ...

İstanbul Havalimanı'na "Dünya Havalimanları 2023"ten iki ödül
  • 17.03.2023 13:59

İstanbul Havalimanı'na "Dünya Havalimanları 2023"ten iki ödül

 İstanbul Havalimanı, İngiltere merkezli havacılık derecelendirme kuruluşu ...

İnegöl AVM, Hermes'te iki kategoride iki platin ödül aldı
  • 02.05.2022 00:29

İnegöl AVM, Hermes'te iki kategoride iki platin ödül aldı

İnegöl AVM, ‘Bir Dönüşüm Hikayesi Projesi’ ile Uluslararası Hermes Ödülleri’nde ...

Çimstone Türkiye’nin En itibarlı Tezgâh Markası seçildi
  • 01.05.2022 23:49

Çimstone Türkiye’nin En itibarlı Tezgâh Markası seçildi

Türkiye İtibar Akademisi tarafından gerçekleştirilen İtibar Endeksi Araştırması’ ...

Misafirperverlik üzerine kurulu bir şirket: Gettys Group
  • 15.02.2022 07:46

Misafirperverlik üzerine kurulu bir şirket: Gettys Group

1988 yılında kurulan Gettys Group, 1000'in üzerine projeye imza atmış bulunuyor. ...