maritbet girişmaritbet
TOKİ'nin yüzde 22 indirim kampanyası için son hafta!

TOKİ'nin yüzde 22 indirim kampanyası için son hafta!

TOKİ'nin 23 Eylül'de başlattığı peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasında son haftaya girildi. Kampanya 18 Ekim Cuma günü sona eriyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının ikincisi devam ediyor.

23 Eylül'de başlayan başvuru sürecinde son gün ise 18 Ekim Cuma. TOKİ'nin bu yıl ikincisini düzenlediği indirim kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 22 oranında indirim yapılacak. Yüzde 22 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak tüketiciler, borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından faydalanabilecek.

İşyerleri de dahil

İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi bir borcunun bulunmaması gerekiyor. Kampanyadan, satışları 2018 Haziran ayı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2018 Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanabiliyor. Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dahil edilmedi.

Milliyet

  • Etiketler:

Yorum Yaz