maritbet girişmaritbet
TOKİ’den Yozgat Bozok’a kampüs!

TOKİ’den Yozgat Bozok’a kampüs!

Yozgat'ta Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüs alanında yapımına başlanılan 229 milyon 122 bin lira maliyetli 7 ayrı projenin çalışmaları sürüyor

Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yumak, üniversite hastanesinin yapımına da başlandığını açıkladı. Prof. Dr. Yumak, üniversiteye bağlı Tıp Fakültesi Hastanesi'nin geçici binada hizmet verdiğini hatırlatarak, kampüs alanı içerisinde yapımını öngördükleri yeni hastane binasının inşaatının da başladığını söyledi.

Prof. Dr. Yumak, "Kampüs alanı içerisinde 5'i eğitim, 2'si sağlık olmak üzere toplam 7 proje ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu projelerin toplam maliyeti 229 milyon 122 bin lira. Hafriyat çalışmalarına başlanılan Tıp Fakültesi Morfoloji binası ve 200 yatak kapasiteli Araştırma ve Uygulama Hastanesi'yle birlikte Rektörlük ve İdari Birimleri tek çatı altında toplayacak İdari Birimler Hizmet Binası inşaatı TOKİ tarafından yapılıyor" diye konuştu. Rektör Yardımcısı Yumak, 52 bin metrekarelik alana sahip yeni yatırımların önümüzdeki yıl tamamlanacağını kaydetti.

TOKİ Haber

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ’den Yozgat Bozok’a kampüs!
  • 22.07.2014 16:08

TOKİ’den Yozgat Bozok’a kampüs!

Yozgat'ta Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüs alanında yapımına başlanılan 2 ...