maritbet girişmaritbet
TOKİ’den Kayaşehir’de 434 konut! 474 TL taksitle!

TOKİ’den Kayaşehir’de 434 konut! 474 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi TOKİ, İstanbul Kayaşehir Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 434 adet konut satışa sunacak

 

Toplu Konut İdaresi TOKİ, İstanbul Kayaşehir Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 434 adet konut satışa sunacak. Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, Türkiye Halk Bankası A.Ş.'nin yetkili şubeleri tarafından  10 Ocak-31 Ocak  2011 tarihleri arasında kabul edilecek.

80 ile 252 metrekare arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde konutların fiyatları 76 bin ile 251 bin lira arasında değişiyor. Peşinatlar 7.594 liradan başlarken, 120 ay vadede aylık taksitler ise 474 liradan başlıyor.

Proje kapsamında satışa sunulmakta olan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, başvuruların tamamlanmasından sonra, başvuruda bulunanların, noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” 07 Şubat 2011 tarihinde tip bazında çekilecek. Kura çekim işlemleri 3. maddede belirlenen kategori önceliğine göre gerçekleştirilecek.

Kuranın çekileceği yer, ilgili T.Halk Bankası A.Ş. Şubelerinde ve İdarenin web sayfasında (www.toki.gov.tr) duyurulacak.

Başvuru şartları

Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, bu kişilerin daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış ve kredi kullanmamış olmaları şartları aranacaktır. Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç).

Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma şartı aranacak. Ayrıca başvuru sahiplerinde; İstanbul İli sınırları içerisinde son 3 yıldır ikamet etme şartı aranacak.

Web: www.toki.gov.tr

  • Etiketler:

Yorum Yaz