maritbet girişmaritbet
TOKİ'den Elazığ'daki emeklilere konut müjdesi!

TOKİ'den Elazığ'daki emeklilere konut müjdesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'ne konut talibinde bulunan Tüm İşçi Emeklileri Derneği Elazığ Şubesi'ne 505 konutluk müjdeli haber geldi.

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Kayabaş, TOKİ'nin dernek için konut yapması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kayabaş, TOKİ'den talep ettikleri 505 konutun Elazığ Valiliği tarafından yapılan tebligatla onaylandığı söyledi. Her zaman emeklilerin hak ve menfaatlerini gözetmek ve savunmakla beraber emeklilere ne gibi fayda sağlayabilecek çalışma yapabiliri düşündüklerini aktaran Dernek Başkanı Kayabaş, "Bizler emeklilerimizin haklarını korumakla beraber arz ve taleplerini de ilgili makamlara ileterek emekli kardeşlerimize destek olmaktayız. Hükumetimizin TOKİ konusunda ve kentsel dönüşüm yasasındaki kararlığını bildiğimiz için birçok konuda olduğu gibi dernek yönetimi olarak almış olduğumuz kararla emeklilerimize konut yapılması konusunda güzel bir çalışma başlattık. Neden sendikalar TOKİ'den talep ediyorlar da dernekler bu talepte bulunmasın düşüncesiyle milletvekillerimizle yapmış olduğumuz görüşmede bizlere destek ve projenin takipçisi olacağını söylemeleri ve destekleriyle emeklilerimizin 505 konut talebimizi TOKİ idaresi başkanlığına resmen iletildi. Geçen süre içerisinde TOKİ idaresiyle Elazığ Valiliği'nin 10 Nisan 2015 tarihli onay yazısıyla arsa işlemlerinin onayı hız kazandı" dedi.

Önceki gün Elazığ Valiliği'nin derneklerine tebligat yaptığını ve 505 konut talebinin onaylandığını bildirdiğini kaydeden Kayabaş, "Başta Elazığ Valiliği ve emeği geçen, bundan sonraki aşamalarda emeği geçecek olan isimlerini saymadığımız herkese Tüm İşçi Emeklileri Derneği Elazığ şubesi yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elazığ'daki TOKİ konutları, sahiplerinden geri alındı
  • 15.05.2017 14:18

Elazığ'daki TOKİ konutları, sahiplerinden geri alındı

Elazığ’da dar gelirli vatandaşlara 100 TL ödemeyle verilen TOKİ evlerinin bazıla ...

TOKİ'den Elazığ'daki emeklilere konut müjdesi!
  • 05.10.2015 15:30

TOKİ'den Elazığ'daki emeklilere konut müjdesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'ne konut talibinde bulunan Tüm İşçi Emekl ...

TOKİ Elazığ’da 232 konutu teslim ediyor
  • 14.02.2014 14:12

TOKİ Elazığ’da 232 konutu teslim ediyor

TOKİ İMAR HAK-SEN işbirliğinde gerçekleştirilen toplu konut projesi kapsamında 2 ...