maritbet girişmaritbet
TOKİ’den Çorum’daki 427 konuta ödeme kolaylığı

TOKİ’den Çorum’daki 427 konuta ödeme kolaylığı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Çorum’daki 427 konut için ödeme kolaylığını içeren yeni bir kampanya başlattı



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Çorum'daki 427 konut için ödeme kolaylığını içeren yeni bir kampanya başlattı.
TOKİ Finansal Daire Başkanı Ayhan Karaca, vatandaşın daha rahat ev sahibi olabilmesi için 14 ilde uygulanan kampanyanın Çorum'da da uygulamaya konulacağını söyledi.

Yeni kampanyanın müjdesini vermek için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü  ziyaret eden Karaca, burada yaptığı açıklamada, TOKİ'nin ülke genelinde bu güne kadar 430 bin konut sayısına ulaştığını, hedeflerinin 2010 sonunda 500 bin konuta ulaşmak olduğunu hatırlattı.

Çorum'da uygulanacak yeni kampanya ile vatandaşın yaklaşık 12 bin 600 TL ile 17 bin TL arasında bir peşinat ödeyerek 240 ay boyunca 299 TL ve 415 TL taksitlerle ev sahibi olmasını sağlayacaklarını ifade eden Karaca, şunları kaydetti:
"Çorum'daki kira fiyatları göz önüne alındığında vatandaş 'kira öder gibi ev sahibi' olabilecek. TOKİ satış ofislerinde evlerin tanıtımı ve bilgilendirmesi yapılmaktadır. Satışa sunulacak evler taşınılabilecek durumdadır. Konutların satışı Ziraat Bankası aracılığıyla yapılacak. Toplu Konut sadece konut üretip satmıyor. Konutun yanı sıra sosyal donatılarıyla, okullarıyla ve çevre düzenlemeleriyle yaşam alanları da üretiyor."
 
Karaca, Çorum'da bu güne kadar Merkez Çelik köyünde bin 830, Sungurlu'da 265 Osmancık'ta 227 konut ürettiklerini, toplamda devam eden projelerle birlikte şehirde 4 bin 500 konut rakamına ulaştıklarını bunların içinde okul, cami, spor salonu, sağlık ocağı, kütüphane ve inşaatı devam eden sevgi evlerinin olduğunu bildirdi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz