maritbet girişmaritbet
TOKi'den bir iş merkezi daha

TOKi'den bir iş merkezi daha

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), bakanlıkların, kamu kuruluşlarının da yer aldığı, Ankara'nın yeni cazibe merkezi Eskişehir yoluna yeni bir iş merkezi kazandıracak

TOKİ, "İş merkezi" olarak planlanan Beytepe köyü karşısında, Eskişehir Yolu kenarındaki 40 bin 628 metrekare alanı, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemi ile satışa çıkardı.
Toplam 121 bin 884 metrekare inşaat yapılabilecek alan için ilk teklifler, 16 Ağustos Salı günü, saat 15:00'te alınacak. TOKİ'nin satışa çıkardığı alanın yakınlarında AVM'ler, TOBB, bakanlık ve kamu kuruluşu binaları bulunuyor.
İdarenin ihale duyurusuna göre, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Lodumlu (Beytepe köyü) Mahallesi, Eskişehir Yolu üzerindeki 27030 ada, 18 parsel, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemi ile ihale edilecek. İhalede ilk teklifler, TOKİ'nin Bilkent Plaza'da bulunan merkezinde,
16 Ağustos günü saat 15:00'te alınacak. İsteklinin idare payı olarak teklif ettiği bedelin yüzde 3'ü kadar geçici teminat, yüzde 6'sı kadar da kesin teminat istenecek.

Emsal değeri 3 oldu

"Merkezi İş alanı" olarak planlanan 40 bin 626 metrekarelik alanda, emsal değer 3 olarak belirlenirken, 121 bin 884 metrekare inşaat yapılabilecek. Merkezi iş alanında, iş merkezleri, ofis, büro, alışveriş merkezi, çok katlı mağaza, çarşı, sinema, tiyatro, müze, kütüphane, sergi salonu gibi kültürel tesisler, otel, motel, özel yurt gibi konaklama tesisleri, konut üniteleri, rezidanslar, kafe-lokanta gibi yeme içme üniteleri, özel spor tesisleri, yönetim binaları, resmi kurumların hizmet binaları, banka ve finans kurumları yer alabilecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz