maritbet girişmaritbet
TOKİ’den Adana’ya yoksul konutu!

TOKİ’den Adana’ya yoksul konutu!

TOKİ, Adana Sarıçam’a 576 adet yoksul konutu, 1’er adet 24 derslikli ilköğretim okulu, cami, sosyal tesis, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırma üzere ihale açtı



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Adana Sarıçam'a 576 adet yoksul konutu, 1'er adet 24 derslikli ilköğretim okulu, cami, sosyal tesis, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırma üzere ihale açtı.
         Konutlar tünel kalıp sistemi ile 1'er adet 24 derslikli ilköğretim okulu, cami, sosyal tesis, ticaret merkezi ise konvansiyonel kalıp sistemi yapılacak.
         Yer tesliminden itibaren 650 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.
         İhale, 19 Ekim 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.

         -MANİSA SELİMŞAHLAR'A KONUT-
         TOKİ, Manisa Selimşahlar'a ise 144 adet konut, 1' er adet cami, sosyal tesis, büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptıracak.
         Buna göre tünel kalıp sistemiyle 144 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1'er adet cami, sosyal tesis, büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi, 8 Ekim 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.
         Sadece yerli firmaların katılabileceği ihalede işin süresi yer tesliminden itibaren 550 gün olarak belirlendi.
 
İHALE KOŞULLARI
         Adana Sarıçam'a 576 adet yoksul konutu, 1'er adet 24 derslikli ilköğretim okulu, cami, sosyal tesis, ticaret merkezi, Manisa Selimşahlar'a ise 144 adet konut, 1'er adet cami, sosyal tesis, büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalelerine katılmak isteyenler, şartnameyi her ihale için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecek.
         Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.
         Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.
         İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.
 
BAYINDIRLIK VE İSKAN BAKANLIĞI KONYA EREĞLİ'YE 500 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU YAPTIRACAK
         Bu arada, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Konya Ereğli'ye 500 kişilik öğrenci yurdu inşaatı yaptırmak üzere ihale açtı.
         15 bin 960,30 metrekare inşaat alanlı yurt, 2 adet yurt bloğu, sosyal tesis ve danışma binalarından oluşacak.
         İhale, 15 Ekim 2010 tarihinde saat 10.00'da Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünde "açık ihale usulü" ile yapılacak.
         Yer tesliminden itibaren 350 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine
 sadece yerli firmalar katılabilecek.
         Söz konusu ihalede şartname bedeli mukabili Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden satın alınabilecek.
         Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek.
         Bu arada katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3 'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz