maritbet girişmaritbet
TOKİ uygun taksitlerle konut satıyor!

TOKİ uygun taksitlerle konut satıyor!

TOKİ, 8 bin-12 bin TL peşinat, 412-604 TL arası taksitlerle konutları satışa çıkardı

 

TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i ziyaret ederek TOKİ'nin Konya'daki çalışmaları ve satışa çıkarılan konutlar hakkında bilgi verdi.

TOKİ'nin Konya'da kurumlarla işbirliği içinde güzel çalışmalara imza attığını kaydeden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, TOKİ ile ilk çalışmalarının Yazır bölgesinde olduğunu, tamamlanan 3 bin konutla yeni bir yaşam alanı oluştuğunu vurguladı.
 
TOKİ'nin Meram Belediyesi ile birlikte Gödene'de yaptığı konutlarla bölgeye ciddi yatırımlar yapıldığını vurgulayan Başkan Akyürek, 'Meram'da çevre düzenlemesi, okulu, ticaret merkezi ve sosyal tesisleriyle kendi kendine yetecek bir bölge oluşuyor. Hava kirliliği olmayan, zemini sağlam bir bölge olarak çok kıymetli bir alan oluşuyor' dedi. TOKİ'nin Konya'da yaptığı yatırımlar ve işbirliği nedeniyle teşekkür eden Başkan Akyürek, TOKİ ile önümüzdeki süreçte kentsel dönüşüm ve spor tesisleri konusunda işbirliği yapacaklarını ifade etti.
 
KONYA'YA 15 BİN 267 KONUT
TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca da, Konya genelinde inşaatı tamamlanan, devam eden ve proje aşamasında olan 15 bin 267 konut olduğunu hatırlatarak, bunun yanında; 15 ilköğretim okulu, 4 lise, 2 kreş, 3 hastane, 3 sağlık ocağı, 11 ticaret merkezi, 9 cami, 19 spor salonu, kütüphane, vergi dairesi, pansiyon, sosyal tesis ve çarşı yaptıklarını söyledi. Meram Gödene'de birinci etaptaki son 64 konutun 180 ay vadeyle satışa sunulduğunu vurgulayan Karaca, Konyalıların 9 bin-12 bin TL arası peşinat, 483-635 TL arası taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olabildiklerini kaydetti.
 
Merakla beklenen ikinci etap satışların ise 25 Ağustos'ta başlayacağını belirten Karaca, 'İkinci etaptaki 718 konutun ilk olarak 146'sını satışa sunuyoruz. Bunlar 111 ve 131 metrekarelik konutlardır. Vatandaşlarımız, 8 bin-12 bin TL peşinat, 412-604 TL arası taksitlerle sahip olacakları evler için Ziraat Bankası'na başvuracaklar' diye konuştu.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz