maritbet girişmaritbet
TOKİ, talep örgütlenmesi ile ev sahibi yapacak

TOKİ, talep örgütlenmesi ile ev sahibi yapacak

Toplu konut uygulamaları ile Türkiye’nin birçok bölgesinde konutlar üreten TOKİ, talep örgütlenmesi ile birçok kişiyi ev sahibi yapmaya devam ediyor.

TOKİ ve Bursa-Orhaneli Belediyesi işbirliği çerçevesinde talep örgütlenmesi yöntemiyle geliştirilen Orhaneli Etap Belediye Projesi'nde başvurular devam ediyor. Alt gelir grubuna yönelik olarak hayata geçirilen alt gelir grubu B1 (2+1) tipi ile C1 (3+1) tipi standart konutların 23 Aralık 2015 günü başlayan başvuru süreci 19 Ocak 2016 günü tamamlanacak. 

EN DÜŞÜK DAİRE FİYATI 97 BİN 500 LİRA

Orhaneli Belediye Projesi'nde yapımı planlanan konutlardan 72 adet 2+1 ve 30 adet 3+1 olmak üzere toplam 132 adet konut bulunuyor. Yüzölçümleri 75 metrekare ile 110 metrekare arasında değişiklik gösteren projede en düşük daire fiyatı 97 bin 500 lira olurken 3+1 dairelerin yaklaşık fiyatı ise 144 bin lira olacak. Ödemelerin 120 ay ile 240 ay vadelendirilerek gerçekleştirilebileceği konut projesinde borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez artırılacak.  

Talep örgütlenmesi ile “ihtiyaç kadar” konut üretmek politikası kapsamında vatandaşların ihtiyacını karşılayan TOKİ'nin Bursa projesi için T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Bursa Orhaneli Şubesi'nde başvuru ve satış işlemleri gerçekleştirilecek.

Detaylar için tıklayınız!

Emlaktasondakika.com/Emine Pile 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ, talep örgütlenmesi ile ev sahibi yapacak
  • 15.01.2016 11:19

TOKİ, talep örgütlenmesi ile ev sahibi yapacak

Toplu konut uygulamaları ile Türkiye’nin birçok bölgesinde konutlar üreten TOKİ, ...