maritbet girişmaritbet
TOKİ Kayaşehir alt gelir fiyatları!

TOKİ Kayaşehir alt gelir fiyatları!

TOKİ, İstanbul Kayaşehir 23. Bölge Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 400 konutu satışa sundu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, alt gelir grubu için Kayaşehir'de 400 konutluk yeni bir projeyi satışa sundu. 

TOKİ'DEN 134 bin 570 TL'ye 2+1

TOKİ Kayaşehir alt gelir grubu projesinde sadece brüt 75 metrekare 2+1 daireler yer alıyor. Bu dairelerin fiyatları 134 bin 570 TL ile 158 bin 836 TL arasında değişiyor.

Konutlar için başvuru dönemi 23 Mart'a başlayacak ve 30 Nisan'da son bulacak. Halk Bankası'na 2 bin TL ücret yatırılarak başvuruda bulunabilirsiniz. 

Ancak bu konulara sahip olmak için bazı şartlar var. İşte o şartlar;

KAYAŞEHİR TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI

1. T.C. vatandaşı olması,

2. İstanbul İl sınırları içerisinde 2 (iki) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor.

Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor.

3. Başvuru sahiplerinin kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız gayrimenkulün bulunmaması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) gerekiyor.

4. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) gerekiyor.

5. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmıyor.

6. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.700-TL olması (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.700-TL olması) gerekiyor.

7. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ Kayaşehir alt gelir fiyatları!
  • 14.03.2015 16:36

TOKİ Kayaşehir alt gelir fiyatları!

TOKİ, İstanbul Kayaşehir 23. Bölge Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 400 ...