maritbet girişmaritbet
TOKİ, Başakşehir’de İGTOD için yeni tesis yapacak!

TOKİ, Başakşehir’de İGTOD için yeni tesis yapacak!

Rami'de gıda toptancı esnafıyla buluşan Başkan Topbaş, Başakşehir’de yapılacak yeni tesisle ilgili sorunların giderileceğini belirterek, “Hiçbir esnafımız bu projenin dışında kalmasın istiyoruz. Bu konuda destek olmaya çalışacağız” dedi

 

Rami'de gıda toptancı esnafıyla buluşan Başkan Topbaş, Başakşehir'de yapılacak yeni tesisle ilgili sorunların giderileceğini belirterek, “Hiçbir esnafımız bu projenin dışında kalmasın istiyoruz. Bu konuda destek olmaya çalışacağız” dedi.

Başkan Topbaş esnafı dinledi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, merkezi Rami'de bulunan İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği'ni (İGTOD) ziyaret ederek toptancı esnafıyla buluştu. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı MahmutGöksu, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, da yer aldı.

İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği (İGTOD) Başkanı Mustafa Karlı'dan Rami esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Kadir Topbaş, kendisinin bir esnaf çocuğu olarak esnafın sıkıntısını çok iyi bildiğini belirterek, İstanbul ve Türkiye için gıda toptancılarının önemine dikkat çekti.

“Kimse mağdur olmasın istiyoruz…”

İstanbul'daki eksiklikleri ve yanlışlıkları gidermek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Kadir Topbaş, şehrin gelişmesiyle Rami Toptancılar Sitesi'nin şehrin içinde kaldığına dikkat çeken Başkan Topbaş, “Öyle bir şey olması lazım ki; geleceği görerek ulaşım ve altyapı sistemleri iyi düzenlenen bir yere sizi taşıyalım. Sizi bir daha gittiğiniz yerden bir daha kaldırmayacak, her şeyiyle uygun, modern bir tesis kurulmalı. Bunun için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar ile görüştüm” dedi.

Başakşehir'de İGTOD için düşünülen yeni tesisin TOKİ tarafından yapılacağını ve bütün esnafın bu projede yer almasını istediklerini açıklayan Başkan Kadir Topbaş, şöyle konuştu; “Öyle bir denge kurulmalı ki kimse dışarda kalmasın. Başakşehir'deki bu yerin hemen bitişiğinde bir başka arsa daha var. Dışarda kalan 160-170 esnafı da bu yeri alarak projeye dahil etmek için Bakanımız Erdoğan Bayraktar ile konuştuk. Eğer mümkün olursa bu sorunun da çözülmesini istiyoruz" dedi.

“Devletin şefkatli yüzünü göstereceğiz”

Başkan Topbaş, İGTOD'ın kullandığı Tarihi Rami Kışlası'nın restore edilerek uluslararası bir merkez haline dönüştürüleceğini ve ileride buradan Piyer Loti'ye bir teleferik projesinin de olduğunu da sözlerine ekledi. Başkan Topbaş, toptancı esnafını tek tek gezerek hayırlı işler diledi...

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ, Başakşehir’de İGTOD için yeni tesis yapacak!
  • 14.12.2012 16:13

TOKİ, Başakşehir’de İGTOD için yeni tesis yapacak!

Rami'de gıda toptancı esnafıyla buluşan Başkan Topbaş, Başakşehir’de yapılacak y ...