maritbet girişmaritbet
TOKİ Adana konut satışları

TOKİ Adana konut satışları

TOKİ’nin Adana’da satışa çıkardığı ve başvuruları devam eden konutları burada...

- Adana - Seyhan Zincirlibağlar
Son Başvuru Tarihi: 30.06.2010

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adana Seyhan Zincirlibağlar Toplu Konut Uygulaması kapsamında 110 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır.   Satışa açılmamış olan proje kapsamındaki diğer konutlar da, bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak etaplar halinde satışa arz edilecektir.
Adana Seyhan Zincirlibağlar Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Atatürk Bulvarı Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 01/01/2010 – 30/06/2010 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecektir.

 
- Adana - Karaisalı 2. Etap
Son Başvuru Tarihi: 30.06.2010
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adana Karaisalı 2.etap Toplu Konut Uygulaması Alt Gelir Grubu kapsamında 45 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır. Bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak İdaremizce belirlenecek diğer bloklar da satış dönemi içerisinde satışa açılabilecektir.
Adana Karaisalı Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Karaisalı Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 08 Mart – 30 Haziran 2010 tarihine kadar ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecektir.
 
 
- Adana - Karaisalı 1. Etap
Son Başvuru Tarihi: 30.04.2010
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Adana Karaisalı 1.Etap Toplu Konut Uygulaması Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve iade nedeniyle İdaremiz stokunda bulunan 8 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır.
Adana Karaisalı 1.Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Karaisalı Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 08 – 30 Nisan 2010 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecektir.
 

Satış ve tanıtım ofisi adresi
Adres: Çınarlı Mah.13. Sokak Muhteşem İşhanı Zemin kat No:3
Tel : 0322 458 20 83

Web: http://www.toki.gov.tr/programlar/satis/c_ilharita.asp

  • Etiketler:

Yorum Yaz