maritbet girişmaritbet
TOKİ, Abbasağa’daki lojman arsasını ihaleyle satacak!

TOKİ, Abbasağa’daki lojman arsasını ihaleyle satacak!

TBMM Milli Saraylar Lojmanları'nın yer aldığı Abbasağa'daki 18 bin metrekareye yakın arsayı ihale yoluyla satacak.

TOKİ, İstanbul Beşiktaş Abbasağa'daki Milli Saraylar Lojmanları'nın yer aldığı yaklaşık 18 bin metrekarelik arsayı ihale yoluyla satışa açtı. Konut alanı imarına sahip olan arsanın emsale esas inşaat alanı ise 35 bin 330 metrekare olarak açıklandı.

İstanbul'un değeri en yüksek arazilerinden

İstanbul'un en değerli arazileri arasında yer alan taşınmazın ihalesine çok sayıda gayrimenkul firmasının katılması bekleniyor. Şehrin merkezi noktasındaki arazinin ihalesine girecek firmaların bazı yükümlülükleri karşılaması gerekiyor.

İhale 27 Mayıs'ta TOKİ Ankara binasında yapılacak

İhaleye katılacak firmanın cirosunun 35 milyon liradan düşük ve bitirilen yapım işlerinin parasal tutarının 20 milyon 500 bin TL'den düşük olmaması gerekiyor. Lokasyon değeri açısından İstanbul'un nadir taşınmazları arasında yer alan arsanın ihalesi 27 Mayıs 2021 günü aat 15.00'te, TOKİ Ankara binasında gerçekleştirilecek.

Sahile yürüme mesafesinde konut projesi olacak

Barbaros Bulvarı'na yakınlığıyla dikkat çeken arsa, sahile yürüme mesafesinde yer alıyor. Konut imarına sahip arsa üzerinde inşa edilecek projeye yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun talep göstermesi bekleniyor.

İhalenin ayrıntıları için tıklayın!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ, Abbasağa’daki lojman arsasını ihaleyle satacak!
  • 07.05.2021 15:51

TOKİ, Abbasağa’daki lojman arsasını ihaleyle satacak!

TBMM Milli Saraylar Lojmanları'nın yer aldığı Abbasağa'daki 18 bin metrekareye y ...