maritbet girişmaritbet
TOKİ, 10 günde 60 milyon lira CEBE KOYDU!

TOKİ, 10 günde 60 milyon lira CEBE KOYDU!

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, 22 Mart'ta başlayan erken ödeme indirimi kampanyasında şu ana kadar 60 milyon lira para topladıklarını bildirdi


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, 22 Mart'ta başlayan erken ödeme indirimi kampanyasında şu ana kadar 60 milyon lira para topladıklarını bildirdi.

Bayraktar, kuru gıda firmaları için Başakşehir veya Hoşdere'de yapılacak toplu iş yeri sitesi protokolünün imzalandığı törende gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Erken ödeme indirimi kampanyasına ilişkin sorular üzerine Bayraktar, ''Çok iyi gidiyor. Şu ana kadar 60 milyon lira para topladık. Biz burada 150 milyon lira bekliyorduk. Herhalde 250 milyon lira gelecek. Geçen seneye göre, eski kampanyalara göre 2,5 misli arttı'' diye konuştu.
Erdoğan Bayraktar, ''Kampanya TOKİ'nin nakit sıkıntısını çözer mi?'' sorusuna ise ''Nakde her zaman ihtiyacımız olabilir, ama aktifimiz çok iyi'' karşılığını verdi.
Tüketici mahkemelerinde TOKİ aleyhine açılan tazminat davalarına ilişkin bir soru üzerine de Bayraktar, ''Kimin eksikliği varsa öder. Biz müteahhitlere yöneliyoruz tabii ki... Eğer müteahhidin kusuru varsa onlar öder, eğer yoksa biz öderiz, ödüyoruz da'' diye konuştu.
TOKİ'nin, hem nakit ihtiyacını karşılamak hem de borcunu kapatıp tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlara imkan sağlamak amacıyla 22 Mart'ta başlattığı ''erken ödeme indirimi'' uygulaması, 19 Nisan'da sona erecek.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz