maritbet girişmaritbet
Siirt'te TOKİ konutları seneye teslim edilecek

Siirt'te TOKİ konutları seneye teslim edilecek

Siirt Valisi Musa Çolak, inşaat çalışmalarına başlanan konutların 1 Ekim 2012'de hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı

Siirt Valisi Musa Çolak, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından, Doğan Mahallesi'nde yapımına başlanan yoksullara yönelik 256 adet konut ve sosyal tesisleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İnşaat çalışmalarına başlanan konutların 1 Ekim 2012'de hak sahiplerine teslim edileceğini belirten Çolak, "Burada 8 blok ve her blokta 32 daire yapılacak. Daireler 70 metrekare olacak. Bu konutlar, dar gelirli vatandaşlarımızın ev sahibi olmalarında büyük katkı sağlayacaktır. TOKİ, vatandaşlarımızın layık olduğu altyapısı çözülmüş eğitim, kültür, ticaret ve diğer sosyal tesisleri tam, nitelikli yerleşim alanlarında yaşamasını da sağlamış olacaktır.
Amacımız; vatandaşlarımızın mutluluğu, refahının artırılması, yaşam seviyelerinin ve kalitelerinin yükseltilmesi ve en iyi ortamlarda medeniyetin nimetlerinden istifade edebilmelerini sağlamaktır" dedi. Vali Çolak daha sonra Kurtalan yolundan organize sanayi bölgesine kadar uzanacak olan Siirt Çevre Yolu'nu denetledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz