maritbet girişmaritbet
Adobe İnşaat, Tınaztepe’deki projesine başladı

Adobe İnşaat, Tınaztepe’deki projesine başladı

Kocaeli Yuvacık’ta 2 bloktan oluşan 17 dairelik projenin temellerini atan Adobe İnşaat’tan dev yatırım…

Adobe İnşaat, Yuvacık Tınaztepe'deki 2 bloktan oluşan projelerine başladı. 17 dairenin bulunduğu projenin kısa sürede de teslim edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. 2+1 daireleri oldukça kullanışlı olduğu projede 20 metrekare salon, 13 ve 9 metrekare 2 adet yatak odası, 9 metrekare mutfak olarak tasarlanan dairelerde banyonun haricinde tuvalet bulunuyor. İnşaat henüz yeni başladığı için erken alımlarda tuvalet yerine kiler gibi tercihte bulunma şansınız da var.

3+1 DAİRELER KOMPLE ÇATI DUBLEKSİ 

2+1 standart daire haricinde ayrıca 2+1 çatı dubleksi daire de projede mevcut. Küçük daire arayışında olanlar için oldukça kullanışlı. Projede 3+1 normal daire bulunmuyor. 3+1 daireler komple çatı dubleksi. 120 ve 125 metrekare olan çatı dubleksleri de 2+1 daireler gibi oldukça kullanışlı yapılmış. 20-29 metrekare aralığında farklı salon tiplerine sahip dublekslerde tercih seçeneğiniz fazla. Salon mu büyük olsun yoksa odalar mı? İhtiyacınıza göre dairelerden tercihte bulunabilirsiniz.

MERKEZE 15 DAKİKA 

Proje Tınaztepe Caddesi üzerinde yer alıyor. Özel araçla dairelerin bulunduğu alan şehir merkezine 15 dk. TED Koleji ve Anadolu lisesine ise 2 dakikada ulaşmanız mümkün. Diş Hastanesi ve Yuvacık'a da yine 5 dakikalık mesafede. Minibüs güzergâhında bulunan proje, aynı zamanda deniz manzaralı ve ferah bir alan içerisinde yer alıyor.

1 SENEDE TESLİM EDİLMESİ PLANLANIYOR

Azami 1 senede teslim edilmesi planlanan projenin müteahhit firması Adobe İnşaat. Firma yetkilileri Ercan Turan ve Serkan Başıbüyük, ilk projelerini bitirdikten sonra hayata geçirdikleri yeni projelerini iyi bir kaliteyle yapacaklarını söylüyor. Bundan sonrası içinde yine aynı bölgede 2 proje hazırlayan Adobe İnşaat yetkilileri inşaat sonrasında da doğabilecek her sıkıntıda alıcılarına destek verecekler. Çizgisini yükseltmek isteyen Adobe inşaat yetkileri alıcılarını bekliyor.

YETKİLİ KOCAELİ EMLAK

Adobe İnşaat firması projenin satışı konusunda Kocaeli bölgesinde kendini kanıtlamış olan Kocaeli Emlak firmasıyla çözüm ortaklığı yaptı. Hem satış hem kullanım ihtiyaçları konusunda çözümler üreten Kocaeli Emlak firması temelden satış çalışmasına hızla başladı. Temelden alanın kazançlı olmasını planlayan firma, alıcılara tüm projeyi detaylarıyla anlatmaya hazır. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adobe İnşaat, Tınaztepe’deki projesine başladı
  • 05.10.2015 09:31

Adobe İnşaat, Tınaztepe’deki projesine başladı

Kocaeli Yuvacık’ta 2 bloktan oluşan 17 dairelik projenin temellerini atan Adobe ...