maritbet girişmaritbet
TOKİ’den Eminevim’e dava!

TOKİ’den Eminevim’e dava!

TOKİ, Eminevim'e ''TOKİ'yi beklemek yok, Eminevim var'' sloganlı tanıtımı için dava açacağını açıkladı.

Devletin en önemli kurumları arasında yer alan ve her yıl binlerce aileyi ev sahibi yapan TOKİ, özel bir şirket olan Eminevim'e karşı yasal süreç başlatıyor. İçişleri Bakanlığı'na bağlı faaliyet gösteren TOKİ'ye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da büyük önem verdiği biliniyor.

Binlerce vatandaşı ev sahibi yaptı

Devlet eliyle kentsel dönüşüm sürecini çok başarılı bir şekilde yürüten TOKİ'nin aynı zamanda sosyal konut kapsamında tüm vatandaşları ev sahibi yapmak için başarılı projeler ürettiği biliniyor ve bu anlamda takdirleri topluyor.

Yasal süreç başlıyor

Türkiye Cumhuriyeti devletinin en önemli kuruluşları arasında bulunan TOKİ için, Eminevim firmasının sosyal medyada ‘'TOKİ'yi beklemek yok'' kapsamında bir tanıtım çıktığı biliniyor. TOKİ ise resmi WEB sitesinden yaptığı açıklamada Eminevim'e karşı yasal süreci başlatacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı'nın gözdesine Eminevim'den zedeleyen reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük önem verdiği, kamuya önemli işler üreten, binlerce vatandaşı ev sahibi yapmış, hali hazırda binlerce konut inşasına devam eden ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan TOKİ'ye, ‘'Beklemek yok'' başlığı altında karşı bir reklam çıkılması kimse tarafından anlamlandırılmadı. Vatandaş ise TOKİ'nin çalışmalarından fazlasıyla memnun ve kuruma duacı. Cazip ödeme seçenekleriyle insanları ev sahibi yapan ve her zaman vatandaşı ön planda tutan TOKİ, yapılan tanıtım sonrasında Eminevim'e karşı yasal süreci başlatıyor.

TOKİ'nin yasal süreç başlatacağıyla ilgili açıklaması şöyle;

Son günlerde, Emin Grup AŞ'nin (Eminevim) bir kamu kurumu olan İdaremizin adını izinsiz kullanarak, “TOKİ'yi Beklemek Yok, Eminevim Var” şeklinde sponsorlu sosyal medya reklamları verdiği görülmektedir.

İlgili şirketin yapmış olduğu bu reklamlar, TOKİ'nin kamuoyundaki olumlu algısını zedelemektedir. Bugüne kadar 1 milyona yakın konut üretip yaklaşık 5 milyon vatandaşımızı ev sahibi yapan kamu kurumu olarak, TOKİ ismini reklamlarında izinsiz bir şekilde kullanan ve idaremizle hiçbir ilişkisi bulunmayan şirket hakkında yasal süreç başlatılacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ’den Eminevim’e dava!
  • 08.12.2020 10:12

TOKİ’den Eminevim’e dava!

TOKİ, Eminevim'e ''TOKİ'yi beklemek yok, Eminevim var'' sloganlı tanıtımı için d ...