maritbet girişmaritbet
Bilecik'teki TOKİ İlkokulu'nda konferans salonu açıldı

Bilecik'teki TOKİ İlkokulu'nda konferans salonu açıldı

l Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik TOKİ İlkokulunda konferans salonu ile mutlu çocuk yaşam alanının açılışını yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş, açılış töreninde Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2016-2018 eğitim ve öğretim yılları için 2 ayrı eylem planı hazırladıklarını söyledi.

İl genelinde yapılan merkezi ortak sınavlarındaki soruların, Eğitim Bilişim Ağı'ndaki (EBA) sorulardan çıktığını anımsatan Durmuş, "Birebir aynısı olmasa da ufak bir değişiklikle benzerleri soruluyor. Öğrencilerimizin EBA'daki imkanlardan daha iyi faydalanabilmelerini sağlamak amacıyla da 8. sınıf öğrencilerimize yönelik 1. merkezi ortak sınavlara kadar hazırladığımız kitapçıkları öğrencilerimize ulaştırdık." dedi.

Öğrencilerin yeni programları ve yeni gelişmeleri yorumlayıp, üretebilecek bireyler haline gelmesi gerektiğini de belirten Durmuş, "Bu başlangıcı öğretmenlerimiz ile beraber yaptık. İlimiz genelinde 37 öğretmenimiz tecrübe ve deneyimlerini inşallah öğrencilerimize aktaracaklar. Ekonomisi güçlü olan ve kimseye bağımlı olmayan bir Türkiye gelecek." diye konuştu.

Okul öğrencileri tarafından yapılan gösteriler ve şiirlerin okunmasının ardından konferans salonu ile serbest etkinlik ve mutlu çocuk yaşam alanının kurdelesi kesilerek açılışı yapıldı.

Açılışa şube müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bilecik'teki TOKİ İlkokulu'nda konferans salonu açıldı
  • 08.12.2016 12:50

Bilecik'teki TOKİ İlkokulu'nda konferans salonu açıldı

l Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik TOKİ İlkokulunda konferans salonu ...