maritbet girişmaritbet
Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, Fuzulev ile Fuzuloto için buluştu

Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, Fuzulev ile Fuzuloto için buluştu

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev, otomobil ve işyeri sahibi yapan Fuzulev ve Fuzuloto, ilk kez ortak reklam çalışmasında bir araya geldi.

FuzulEv'in reklam yüzü ünlü sunucu Zahide Yetiş ve FuzulOto'nun reklam yüzü Kadir Çöpdemir daha önce ayrı ayrı markayı tanıtırken, son reklamda 870 TL taksitle ev, 570 TL taksitle otomobil kampanyalarını birlikte anlattı.

Tasarruf finansman sistemiyle tüketicilerin ev ve otomobil sahibi olmalarına olanak sağlayan Fuzulev ve Fuzuloto, yeni reklam filmiyle ünlü marka yüzlerini bir araya getirdi. Daha önce FuzulEv ve FuzulOto'nun reklamlarında ayrı ayrı yer alan ünlü sunucu Zahide Yetiş ile oyuncu Kadir Çöpdemir, son reklam filminde birlikte rol aldılar. Ayda 870 TL taksitle ev, ayda 570 TL taksitle otomobil sahibi olma imkanı sağlayan kampanyayı anlatan ünlü isimlerin reklam filmi ilgi odağı oldu.

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 29 senedir tasarruf finansman modeliyle vatandaşları faizsiz, peşinatsız ve kredisiz bir şekilde hem ev hem de otomobil sahibi yaptıklarını belirterek, “Fuzul Holding olarak 1992 yılından bu yana on binlerce kişiyi en uygun koşullarla hayallerine kavuşturuyoruz. Kampanyalarımız için de Türk halkının yakından tanıdığı iki önemli isimle işbirliği yapıyorduk. Son reklamımızda aynı reklam filminde buluşturduk. Çünkü otomobil ve konut kampanyalarımız birbirinden çok uzak değil. Aynı aileden hem otomobil hem de ev sahibi olmak için başvuran müşterilerimiz oluyor” sözlerini kullandı.

Devlet kontrolü ilgiyi artıracak

BDDK tarafından yapılan yasal düzenleme ile birlikte Tasarruf Finansman modeline devlet kontrolü geldiğini ve artık sistemin daha güvenli olduğunu belirten Eyüp Akbal, bu nedenle talebin de artacağını ifade etti. Gelen taleplere karşı şube sayılarını Türkiye genelinde 100'e çıkardıklarını söyleyen Akbal, 2021 sonuna kadar şubeye ağını genişleteceklerini belirtti. Şirketi büyütmenin yanı sıra reklam filmleri ile vatandaşa kampanyaları daha iyi anlatmak için çalışmalarını sürdürdüklerini de ifade eden Akbal, “Kampanyalarımızla birlikte reklam filmlerimiz de devam edecek. Gayrimenkul sektörü içindeki Tasarruf Finansman şirketlerinin FPK modeli satış payı artıyor. Fuzul Holding olarak sektörün öncü şirketlerinden olmamız nedeniyle bu alanda kampanyalarımız da reklam filmlerimiz de sevilen ekran yüzleri ile devam edecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

BDDK lisansını alan FuzulEv sektör liderliğini koruyor
  • 29.04.2022 09:48

BDDK lisansını alan FuzulEv sektör liderliğini koruyor

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denet ...

Fuzulev’den anlamlı paylaşım
  • 03.12.2021 17:01

Fuzulev’den anlamlı paylaşım

2017-2018 sezonunda kurulan ve 3'üncü ligden mücadeleye başlayan FuzulEv 1453 En ...

''Artış olmadan eşit taksitlerle ev sahibi yapıyoruz''
  • 12.07.2021 14:00

''Artış olmadan eşit taksitlerle ev sahibi yapıyoruz''

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, BDDK'nın aldığı kararı değerlendirdi, ...

Zahide Yetiş'in evinden çok özel kareler!
  • 16.01.2015 10:24

Zahide Yetiş'in evinden çok özel kareler!

Zahide İle Yetiş Hayata programının sunucusu Zahide Yetiş'in Yeşilköy'deki evi, ...