maritbet girişmaritbet
Vialand AVM'de Intersport  mağaza açtı!

Vialand AVM'de Intersport mağaza açtı!

Dünyanın bir numaralı spor mağazası Intersport, onlarca marka ve binlerce ürün seçeneğiyle, müşterilerini renkli atmosferinde, uzman kadrosu ile yeni adresi Vialand'de ağırlamak için bekliyor

Dünyanın önde gelen spor markalarını bünyesinde bulunduran Intersport; özel markaları, modern mağaza dekorasyonu, uzman satış danışmanları, her mağazada bulunan kategori düzeni ile müşterilerine birçok ayrıcalık sunuyor. 660 metrekarelik yeni mağazasında, koşudan fitnessa, spor ekipmanlarından giyime kadar birçok seçenek sunan Intersport, spor tutkunlarına severek yapacakları sportif aktiviteleri için fonksiyonel ve estetik ürünler sunuyor.

Intersport büyümesini Türkiye'nin ilk ve tek tema parkı olan Vialand'de devam ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunarak ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak olan Vialand'de yeni mağazasını açan Intersport, açılışa özel kampanyalarıyla sizleri bekliyor.

Intersport'un 23 Haziran 2013'e kadar geçerli olacak açılışa özel kampanyalarında Nike CTR krampon 59,99TL'den satışa sunulurken, Firefly ve Energetics'in seçili ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatı sizleri bekliyor. Intersport'un açılışa özel kampanyaları bunlarla da sınırlı değil. Etirel polo t-shirtlerinde 2 al 1 öde kampanyasıyla hem çocuğunuz hem de kendiniz için rengarenk t-shirtlere uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz. Üstelik Intersport'un İstanbul'daki 9'uncu mağazası olan Vialand mağazasında Nike, Adidas, Puma, Reebok, New Balance, Asics, Speedo, Arena, Oneil gibi dünya devi markaların yanı sıra McKinley, Energetics, Firefly gibi sadece Intersporta özel olan markaların hepsini bulabilirsiniz.

Uzman kadrosu ile ürün karşılaştırması yaparak her zaman doğru ürünü bulabileceğiniz Intersport mağazalarında benzersiz fiyatlar ve kampanyalar sizleri bekliyor.

Intersport Mağazaları İstanbul'da Kanyon, Meydan, Kozzy, Novada, Optimum, Akbatı, İstanbul Forum ve Marmara Park AVM'de; Ankara'da Antares, Forum, Gordion, Kentparkve Nata Ve ga AVM'de; Bursa'da Anatolium AVM'de; Antalya'da Terracity ve Erasta AVM'de hizmet veriyor.

Kısaca Intersport:

Dünyanın en büyük spor perakendecisi olan Intersport, 42 ülkede 5300'den fazla mağazası ve 30 binin üzerinde ürün çeşidi ile spor tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Günde 200 binden fazla sporsevere; futbol, basketbol, voleybol, fitne ss, yüzme, kayak, outdoor gibi birçok spor kategorisinde dünyanın en seçkin markalarını, uygun şartlarda uzman satış danışmanlarıyla sunan Intersport, satış sonrası servis ve garanti desteğiyle müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor. Daha fazla bilgiye: www.intersoort.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adıyaman'da kent merkezi ve diğer bölgelerde deprem çalışmaları devam ediyor!
  • 12.12.2023 14:32

Adıyaman'da kent merkezi ve diğer bölgelerde deprem çalışmaları devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilen ...

Akasya ve Akbatı’nın çatı GES’lerini Akenerji kuracak
  • 03.10.2022 16:03

Akasya ve Akbatı’nın çatı GES’lerini Akenerji kuracak

Akenerji ve Akiş Gayrimenkul arasında Akasya ve Akbatı alışveriş merkezlerinin ç ...

Marmara Park AVM'de IMAX sinema sistemi rezaleti!
  • 12.06.2022 02:02

Marmara Park AVM'de IMAX sinema sistemi rezaleti!

Yüksek teknoloji sinema sistemleri ‘IMAX’ ile hizmet verdiğini belirten sinema s ...

Gürkan: "Selimiye Meydanı, Türkiye'deki en büyük meydanlardan olacak"
  • 02.04.2022 16:21

Gürkan: "Selimiye Meydanı, Türkiye'deki en büyük meydanlardan olacak"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Selimiye Meydanı'nın çalışmalar tamamlandı ...

Marmara Park AVM'den minik inşaatçılara özel atölye
  • 16.03.2022 10:02

Marmara Park AVM'den minik inşaatçılara özel atölye

Marmara Park Alışveriş Merkezi, 19-27 Mart tarihleri arasında düzenlediği İnşaat ...

Selimiye Camisi meydan düzenlemesi Ramazan Bayramı'nda tamamlanacak
  • 18.02.2022 17:25

Selimiye Camisi meydan düzenlemesi Ramazan Bayramı'nda tamamlanacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünce ...