maritbet girişmaritbet
Urankent, en baba futbolcuları ağırladı!

Urankent, en baba futbolcuları ağırladı!

Uransan'ın düzenlediği 'Bebeler Babalara Karşı' etkinliğinde babalar ve çocuklar penaltı atıştı.

Başkent Ankara'da imza attığı marka projelerle öne çıkan Uransan, 21 Haziran Babalar Günü'ne özel düzenlediği “Bebeler Babalara Karşı” etkinliğinde babalar ve çocuklarını penaltı yarışmasında buluşturdu.

Hayata geçirdiği projelerle kendi isimleriyle anılan Urankent semtine imza atan Uransan, Babalar Günü'nü bu yıl Ramazan coşkusu ile birleştirdi. Urankent Satış Ofisi'nde düzenlenen etkinlik, sakinlerin katıldığı iftar yemeği ile başladı.

İftar yemeğinin ardından babalar ve çocukları Uransan'ın bölgedeki 6'ncı projesi Queen Park'ın tam karşısında yer alan 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı'ndaki sahaya çıktı. Yapılan eşleştirmelerle başlayan yarışmada babalar kaleye geçerken, çocuklar da en fazla penaltıyı atmaya çalıştı.

Eğlenceli yarışmada, babası Zafer Yılmaz'la katılan Uğur Cem Yılmaz rakiplerini eleyerek şampiyon oldu. 
Şampiyona ‘altın ayakkabı' ödülünü veren Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, özel günlerde düzenlenen etkinlikleri Urankent Ailesi'ni bir araya getiren güzel fırsatlar olarak gördüklerini belirtti. 

Çelik, “Yaklaşık 8 bin kişilik dev Urankent ailesi olarak bugün hem Ramazan'ın huzur ve coşkusunu birlikte yaşadık, hem de Babalar Günü'nde sitemizde yaşayan baba ve çocuklarını bir araya getirdik. Bu yarışmanın kaybedeni yok. Urankent adına tüm babaların bu mutlu gününü bir kez daha kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Urankent, en baba futbolcuları ağırladı!
  • 23.06.2015 12:14

Urankent, en baba futbolcuları ağırladı!

Uransan'ın düzenlediği 'Bebeler Babalara Karşı' etkinliğinde babalar ve çocuklar ...