maritbet girişmaritbet
Türkiye, Rusya'yı dozerlerle işgal etti!

Türkiye, Rusya'yı dozerlerle işgal etti!

AP Haber Ajansı, Türkiye'nin gelişmekte olan ülkelerdeki inşaat projelerini dünya gazetelerine servis etti, projeleri yapan şirketlerin bayrak gemisi olarak ENKA gösterildi

ABD'Lİ ünlü haber ajansı Associated Press (AP), Rusya başta olmak üzere yurtdışında önemli projelere imza atan ENKA'yı haber yaptı. Ajans, dünyanın saygın gazeteleriyle paylaştığı fotoğraf arşivinde, şirketin Rusya'da yapmış olduğu, bir hotel kompleksi, bir iş merkezi, Pavelezkaya Plaza ve Krasnye Kholmy Kuleleri'ne yer verdi. Ajans fotoğraflar birlikte geçtiği haberde Türkiye'nin gelişmekte olan ülkelerdeki yatırımlarına dikkat çekerek, ENKA'yı bu şirketler arasında bayrak gemisi olarak tanıttı. Haberde şu ifadeler yer aldı:

Avrupa Birliği'ne katılım sürecinin çok yavaş ilerlemesinden rahatsız olan Türkiye hükümeti, yeni bir strateji belirledi. Buna göre Türkiye, ekonomik gücünü, siyasi etkinliğiyle harmanlayarak, İslam ve eski Sovyetler Birliği ülkeleri başta olmak üzere, gelişmekte olan ülkelerdeki inşaat projelerine, kamyon ve buldozerler ordusuyla çıkarma yapıyor. ENKA bugüne kadar Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinde 130'dan fazla projeyi tamamlarken, şirketin yurtdışında 7 milyar dolarlık inşat projesi bulunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz