maritbet girişmaritbet
TSKB yatırım atağına kalktı

TSKB yatırım atağına kalktı

Nisan başında 150 milyon liralık sermayesinin yüzde 38'ini halka arz eden TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, halka arz sonrasında yatırım atağına kalkıyor


 

Nisan başında 150 milyon liralık sermayesinin yüzde 38'ini halka arz eden TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, halka arz sonrasında yatırım atağına kalkıyor. Adanana Seyhan'da Bilici Ailesi ile yarı yarıya ortak oldukları arsa üzerine 5 yıldızlı otel inşaatı için gün sayan TSKB GYO, İstanbul'da da Kartal ve Kozyatağın'da ofis projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kulislerde TSKB GYO'nun Adana Seyhan'daki Otel işletmesi için yerli otel zincirlerinden Divan Otel ile görüşmeler yaptığı konuşuluyor.
 
ADANA'DA OTEL İNŞAATI BAŞLIYOR
TSKB GYO Genel Müdürü Korkut Ün, Halka arz sonrasında çeşitli illerden arsa sahiplerinin arsalarına proje geliştirilmesi için TSKB GYO'nun kapısını çaldığını söyledi. Halka arzın ardından, 4 bin 400'e yakın yeni ortakları olduğu bilgisini veren Ün, "Halka arzdan sonda bizden beklentiler arttı. Bu beklentilere cevap verecek biçimde yeni yatırımlar için adım atıyoruz" diye konuştu. Kısa bir süre içinde Adana Seyhan'daki 5 yıldızlı Otel inşaatına başlayacakları bilgisini veren Ün, otel projesi içinyaklaşık 30 milyon euruk bir yatırım yapılacağını kaydetti. Ün, 200 odalı olarak planlanan otelde projede iki restoran, 600 metrekare büyüklüğünde 10 adet cadde mağazasının yer alacağını açıkladı.
 
İstanbul'da 3 proje hazırlığı sürüyor
Her yıl 2-3 yeni proje geliştirerek portföylerine katmayı hedeflediklerini anlatan Ün, İstanbul Anadolu yakasında hayata geçirmek için üç proje üzerinde çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. Ün ilk projenin Ümraniye bölgesinde ofis ağırlıklı karma kullanımlı bir proje olduğu bilgisini verdi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz