maritbet girişmaritbet
TSKB Gayrimenkul Değerleme, FEM sertifikasını almaya hak kazandı

TSKB Gayrimenkul Değerleme, FEM sertifikasını almaya hak kazandı

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., KAGİDER tarafından verilen Fırsat Eşitliği Modeli (FEM) sertifikasını almaya hak kazandı.

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., işe alım, eğitim, kariyer planlama, iletişim gibi alanlarda cinsiyet eşitliğini gözeten uygulamalarıyla KAGİDER tarafından verilen Fırsat Eşitliği Modeli (FEM) sertifikasını almaya hak kazandı.

Vizyoner danışmanlık hizmetleriyle gayrimenkul yatırımlarına yön veren TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., şirket içi uygulamalarıyla da fark oluşturuyor. İşe alım, eğitim, kariyer planlama, iletişim gibi alanlarda cinsiyet eşitliğini gözeten uygulamalarıyla dikkat çeken şirket, Fırsat Eşitliği Modeli (FEM) Sertifikası'nı almaya hak kazandı.

Kadın istihdamını teşvik etmek için KAGİDER (Türkiye Kadın Girişimciler Derneği) önderliğinde, Dünya Bankası teknik desteği ile hayata geçirilen sertifikasyon programı kapsamında şirketler bağımsız bir değerlendirme sürecinden geçiyor. Fırsat eşitliği alanında gerekli kriterleri yerine getiren şirketler ise FEM sertifikası almaya hak kazanıyor.

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, “Kadınların üretime katılımı önemli bir toplumsal dönüşüm oluşturuyor, ekonomik ve sosyal kalkınmaya dönük sağlıklı bir zemin hazırlıyor. Bu dönüşümün sağlanmasında ise şirketler kilit rol oynuyor. Özellikle ekonomik etki alanı büyük olan şirketlerin toplumsal cinsiyet eşitliği ile fırsat eşitliği konusunda attığı adımlar büyük fark oluşturuyor. Biz de bunun bilinci ve iştiraki olduğumuz TSKB'nin de destekleriyle fırsat eşitliğini en öncelikli konularımızdan biri olarak alıyoruz. Kadının iş dünyasındaki rolünü güçlendirmek yönünde hayata geçirdiğimiz fırsat eşitliği uygulamalarının ve altına imza attığımız taahhütlerin KAGİDER-Fırsat Eşitliği Modeli (FEM) Sertifikası gibi itibarı yüksek programlarda karşılık bulması bize yeni adımlar için güç veriyor” dedi.

KAGİDER Başkanı Emine Erdem ise şunları söyledi:

“Kadınların ekonomiye daha fazla katılımının sağlanması için tüm şirketlerin toplumsal cinsiyet eşitliğine destek veren bir kurumsal kültürü içselleştirmesi ve bu kültürün üstüne cinsiyetler arasında fırsat eşitliğini sağlayan politikaları inşa etmesi gerekiyor. FEM sertifikası şirketleri buna teşvik etmeyi ve sürece ivme kazandırmayı amaçlayan başarılı bir programdır. Bugüne kadar 36 şirket bu sertifikaya hak kazandı. Bu listeye bugün de kendi sektörünün seçkin kuruluşlarından TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin katılmış olmasından mutluluk duyuyor ve kendilerini kutluyorum.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı hemen teslim imkanı ile satışta
  • 19.10.2021 11:00

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı hemen teslim imkanı ile satışta

50 yılı aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması ...

Mesa Cadde'de teslimler başladı!
  • 04.10.2021 09:21

Mesa Cadde'de teslimler başladı!

MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığı ile hayata geçirilen, Maltepe’nin yükselen de ...

Pablo Escobar'ın evi böyle yıkıldı!
  • 23.02.2019 17:23

Pablo Escobar'ın evi böyle yıkıldı!

Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın başkent Bogota’da uzun süre kulla ...

Mesa Orman Çubuklu reklam filmi
  • 01.05.2018 11:58

Mesa Orman Çubuklu reklam filmi

Mesa Orman Çubuklu projesi Mesa Mesken tarafından Beykoz Çubuklu'da yaşama kazan ...

Mesa Cadde basına tanıtıldı
  • 24.02.2018 10:23

Mesa Cadde basına tanıtıldı

Maltepe'de Bağdat Caddesi üzerinde yer alan CarrefourSA'nın bulunduğu arsada inş ...

Mesa Cadde projesinin tanıtım filmi!
  • 24.02.2018 10:23

Mesa Cadde projesinin tanıtım filmi!

Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı'nın İstanbul'da hayata geçirdiği ilk proje olan Me ...