maritbet girişmaritbet
TGM Trend Gayrimenkul'den portföyü hazır emlak ofisi!

TGM Trend Gayrimenkul'den portföyü hazır emlak ofisi!

Aydın Holding iştiraki olan TGM Trend Gayrimenkul, 2017 sonunda bayi sayısını 25'e yükseltecek.

Aydın Holding bünyesinde faaliyet gösteren TGM Trend Gayrimenkul, 2017 yılı sonunda 25 bayiye ulaşmayı hedefliyor. Kısa süre içerisinde bayi sayısını 9'a çıkaran TGM Trend Gayrimenkul'ün bağlı olduğu Aydın Holding'in iştiraklarinden Aydın İnşaat, bugüne kadar 900 konut bitirdi. Ayrıca firma, 2018 yılında Emlak Konut GYO ile proje üretmeyi hedefliyor.

40 bin liraya hazır portföylü TGM Trend Gayrimenkul ofisi

TGM Trend Gayrimenkul'ün franchise sistemi hakkında konuşan TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun “Emlakçı kelimesinin algıda farklılık oluşturmasının nedenlerinden birisi de herkesin yapabileceği bir iş olarak görülüyor olması. Burada minimum lise mezunu olmak gerekiyor. TGM ailesine katılmak için 40 bin liralık isim hakkı öngörüyoruz ancak şehre ve bölgeye göre de değişiklik gösteriyor. Franchise sisteminden bir kar payı almıyoruz, sabit ödeme sistemiyle ilerliyoruz. Büyükşehirler için aylık 600 lira sabit ödeme rakamı belirledik. Tabi bayilerimize portföy de sunmaktayız” dedi.

Ofisleri mobilyalı şekilde teslim ediyoruz

Türkiye'deki emlak zincirleri hakkında da konuşan Erilkun “Tabelayı takıp işe başlama mantığına karşıyız, biz ilk olarak Trend Partner sistemiyle portföy sağlıyoruz. Call centerımız başlangıç portföyünde büyük önem taşıyor. Ayrıca ofisleri, mobilyalara varana kadar teslim ediyoruz. Sadece mimari kısma dokunmuyoruz, bunun dışında tüm kurulumu biz yapıyoruz” diye konuştu.

İşe yeni başlayanlara lokasyon desteği

Türkiye'de satılan gayrimenkullerin yüzde 40-45'lik bölümünün emlakçılar üzerinden satıldığı hakkında veriler olduğunu dile getiren Erilkun “Franchise bayilerimizden, yapılan satışlar için ekstra bir satış ücreti almıyoruz, sabit ödemeyi tercih ediyoruz. İşe yeni başlayacak kişiler için de ekstra lokasyon araştırması yapıyoruz” ifadesini kullandı.

Bölgesel anlamda yavaşlamalar var

Bölgesel durgunluklar olduğunu ifade eden Erilkun “Nisan ayı satışlarına bakıldığında, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 3 daha fazla. Bu yıl sadece şubat ayında durgunluk yaşandı. Doların neredeyse yüzde 20 arttığı bir dönemde, emlak satışlarının patlama yapması beklenemezdi. Bölgesel anlamda yavaşlamalar mevcut. Emlak hareketlerinin geneline bkaıldığında durgunluk olduğunu söyleyemeyiz” dedi.

Lokasyon bazlı fiyat düşüşleri mevcut

Bölgesel anlamda fiyat düşüşlerinin de yaşandığını belirten Erilkun “Birkaç yıl önce 2 bin 500 liraya yer bulamadığımız bölgelerde bugün 2 bin liraya alıcı bulmakta zorlanıyoruz. Bu piyasa genelinde değil, bölgesel bir durulma olarak göze çarpıyor. Kimi bölgelerde de fiyatlar sürekli yükseliyor. Bunu iyi tespit etmek gerekiyor” diye konuştu.

Bayi sayısı hızla artacak

Trend partner sistemi sayesinde üniversite öğrencileriyle çalışan TGM Trend Gayrimenkul, 2017 sonuna kadar 25 bayiye ulaşmayı hedefliyor. Önümüzdeki dönemde Beylikdüzü, Bakırköy, Kayaşehir, Kartal, Maltepe ve Tuzla'da bayi açacak. Bununla birlikte Isparta ve Kahramanmaraş'ta da TGM Trend Gayrimenkul bayisi kısa süre içerisinde faaliyete geçecek.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TGM Trend Gayrimenkul'ün basın lansmanı yapıldı!
  • 16.05.2017 15:37

TGM Trend Gayrimenkul'ün basın lansmanı yapıldı!

Aydın Holding iştiraklerinden TGM Trend Gayrimenkul, basın mensuplarıyla bir ara ...

Hakan Erilkun, TGM Trend Gayrimenkul'ü anlattı!
  • 16.05.2017 13:44

Hakan Erilkun, TGM Trend Gayrimenkul'ü anlattı!

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, firmanın kurumsal yapısını ve ...

TGM Trend Gayrimenkul, Bayim Olur Musun Fuarı'nda!
  • 08.10.2017 10:31

TGM Trend Gayrimenkul, Bayim Olur Musun Fuarı'nda!

12-15 Ekim’de CNR Expo’da gerçekleşecek Bayim Olur Musun Fuarı'na TGM Trend Gayr ...

TGM Trend Gayrimenkul'den kadın girişimcilere fırsat!
  • 02.10.2017 11:31

TGM Trend Gayrimenkul'den kadın girişimcilere fırsat!

TGM Trend Gayrimenkul, 12-15 Ekim 2017 tarihlerinde Bayim Olur Musun Fuarı'na ka ...

TGM Trend Gayrimenkul&Yatırım ile İş Bankası arasında iş birliği!
  • 07.09.2017 11:04

TGM Trend Gayrimenkul&Yatırım ile İş Bankası arasında iş birliği!

Emlağa ilişkin tüm ihtiyaçlara yanıt verebilen tek franchise zinciri olan TGM Tr ...

Yazlık evler yeniden rağbet görüyor!
  • 17.07.2017 14:52

Yazlık evler yeniden rağbet görüyor!

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Erilkun; Ege'de Çeşme, Marmaris ve Bodrum’da ...