maritbet girişmaritbet
TGM Trend Gayrimenkul basına tanıtıldı!

TGM Trend Gayrimenkul basına tanıtıldı!

Aydın Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve Hakan Erilkun'u transfer ederek adından söz ettiren TGM Trend Gayrimenkulbasına tanıtıldı.

İnşaat, otomotiv ve sigorta sektörü ile interaktif medya alanlarında yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren Aydın Holding, TGM Trend Gayrimenkul adıyla yeni bir emlak zinciri kurdu. Franchise sisteminin tecrübeli ismi Hakan Erilkun'u Genel Müdür olarak transfer eden TGM Trend Gayrimenkul, basınla ilk buluşmasını gerçekleştirdi.
TGM Trend Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Aydın'ın da katıldığı toplantıda Türkiye'de gayrimenkul sektörünün yalnızca alım-satım ve kiralamada aracılık hizmeti sunmakla yetindiğini belirterek ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi' konseptiyle hizmet veren ilk ve tek franchise zinciri olduklarını söyledi.

Ticari alan açığı var

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun da geçtiğimiz yıl Türkiye'de 1.289.000 adet konut satıldığını 2017 sonunda ise bu rakamın 1.450.000 olacağını vurgulayarak buradaki ticari gayrimenkullere dikkat çekiyor” 2016 İtibarıyla Aktif Kiralanabilir Ticari Alan 11.184.000 metrekare, inşası devam eden ticari alan 2.746.000 metrekare, 2019 yılında elde edilecek toplam ticari alan ise 13.930.000 metrekare büyüklüğünde. İstanbul'da lojistik depolamada alan açığı olduğundan 2019'da elde edilecek bu ticari alanlar bile yetmeyebilir. Çünkü İstanbul içindeki sanayi tesislerinin Gebze, Çorlu, Kapaklı, Kurtköy ve Çerkezköy gibi yerlere kayması söz konusu.

Gayrimenkul Çözüm Merkezi

Türkiye'de klasik emlakçılık kalıplarına son vererek emlakçılığın kapsamını yeniden oluşturmak amacıyla TGM Trend Gayrimenkul markasıyla yoluna devam etme kararı alan TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun; müşterilerin emlağa ilişkin tüm ihtiyaçlarına tek noktadan yanıt verebilme özelliğine sahip ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi' konseptini hazırladıklarını söyledi. Hakan Erilkun yeni konsept ile ilgili şunları söyledi: “müşterilerin sigortadan altyapı hizmetlerine, kredi kullanımından fatura ödemelerine varıncaya değin tüm ihtiyaçlarına tek noktadan yanıt verebilme özelliğimiz var. Hem de tüm bu ihtiyaçları Anadolu'dan çıkan ve Türkiye'nin dört bir yayına dağılan Konya merkezli Aydın Holding yapısı içindeki şirketler grubu kanalıyla ve uzman ekipleriyle hiçbir hizmeti outsource etmeden veriyoruz. Bu şuan Türkiye'de mümkün olmayan bir hizmet şekli. Bu nedenle girişimci adaylarını Emlakçı değil Gayrimenkul Çözüm Merkezi olmaya çağırıyoruz.”

Bayi sayısı şimdiden 9'a ulaştı

TGM Trend Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Aydın bugüne kadar franchise başvurularında yoğun ilgiyle karşılaştıklarını belirterek şunları söyledi: “Bu yoğun ilgi karşısında 9 adet bayimizle çok hızlı bir başlangıç yaptık. Birkaç ay içerisinde İstanbul Ümraniye Şerifali, İstanbul Arnavutköy, Hadımköy, İzmir Gaziemir, Eskişehir, Aydın Efeler, Konya Selçuklu, İzmir Karşıyaka ve Kıbrıs Girne bölgelerinde bulunan bayilerimizin açılışlarını yaptık.”

Tadilat ve dekorasyonla birlikte nakliye hizmeti yakında

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun; mesleğin olağan klasik kalıpları ile değil olması gereken ve hatta batı standartlarının da ötesinde çağdaş bir konseptle icra etmek amacıyla sektöre girdiklerini hatırlatarak, müşterinin gayrimenkulle ilgili tek çözüm merkezi olacağını söyledi. Hakan Erilkun, yıl sonuna kadar 25 Bayi sayısına ulaşmayı hedeflediklerini belirterek öncelikli illerin İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Gaziantep, Samsun ve Kahramanmaraş olduğunu söyledi. TGM Trend Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Aydın da tamamlayıcı hizmetler arasına yakın zamanda tadilat ve dekorasyon ile nakliye hizmetini de sokacaklarının haberini verdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TGM Trend Gayrimenkul'ün basın lansmanı yapıldı!
  • 16.05.2017 15:37

TGM Trend Gayrimenkul'ün basın lansmanı yapıldı!

Aydın Holding iştiraklerinden TGM Trend Gayrimenkul, basın mensuplarıyla bir ara ...

Hakan Erilkun, TGM Trend Gayrimenkul'ü anlattı!
  • 16.05.2017 13:44

Hakan Erilkun, TGM Trend Gayrimenkul'ü anlattı!

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, firmanın kurumsal yapısını ve ...

TGM Trend Gayrimenkul, Bayim Olur Musun Fuarı'nda!
  • 08.10.2017 10:31

TGM Trend Gayrimenkul, Bayim Olur Musun Fuarı'nda!

12-15 Ekim’de CNR Expo’da gerçekleşecek Bayim Olur Musun Fuarı'na TGM Trend Gayr ...

TGM Trend Gayrimenkul'den kadın girişimcilere fırsat!
  • 02.10.2017 11:31

TGM Trend Gayrimenkul'den kadın girişimcilere fırsat!

TGM Trend Gayrimenkul, 12-15 Ekim 2017 tarihlerinde Bayim Olur Musun Fuarı'na ka ...

TGM Trend Gayrimenkul&Yatırım ile İş Bankası arasında iş birliği!
  • 07.09.2017 11:04

TGM Trend Gayrimenkul&Yatırım ile İş Bankası arasında iş birliği!

Emlağa ilişkin tüm ihtiyaçlara yanıt verebilen tek franchise zinciri olan TGM Tr ...

Yazlık evler yeniden rağbet görüyor!
  • 17.07.2017 14:52

Yazlık evler yeniden rağbet görüyor!

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Erilkun; Ege'de Çeşme, Marmaris ve Bodrum’da ...