maritbet girişmaritbet
Tepe Home, çalışan ve müşteri sağlığını ön sırada tutuyor

Tepe Home, çalışan ve müşteri sağlığını ön sırada tutuyor

50 yılı aşkın süredir mobilya sektöründe olan Tepe Home, pandemi süreci ile birlikte fabrikasında aldığı önlemleri tanıtım filmi ile anlattı.

50 yılı aşkın süredir mobilya ve dekorasyon sektöründe operasyonlarını sürdüren Tepe Home, başarı hikâyesini ve büyüme hedeflerini teknolojik altyapısıyla desteklerken çalışanlarını da unutmuyor. Kurumsal ve köklü altyapısı ile kaliteli hizmet anlayışını benimseyen marka, pandemi döneminde aldığı önlemlerle de çalışan ve müşteri sağlığını ön sırada tutuyor.

Döşeme fabrikasının çalışma süreçlerinin şeffaf bir şekilde anlatıldığı yeni tanıtım filmiyle dikkat çeken Tepe Home, pandemi sürecinde alınan önlemleri de ekranlara getirdi. Döşeme Atölyesi Üretim Müdürü Mevlüt Keleş alınan tedbirleri şu sözlerle ifade etti.” Fabrikamızda 50 yıldır müşterilerimize güvenli hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Pandemi döneminin başlaması ile birlikte tüm tedbirlerimizi alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eğitime çok önem veriyoruz. Tüm çalışanlarımıza bu süreç ile ilgili hekimlerimiz tarafından eğitim verildi. Üretime aldığımız her bir malzemeyi dezenfekte ederek üretime almaktayız. Döşeme bölümümüze siparişlerimiz mağazalarımız, e-ticaret, ihracat ve toplu satış bölümlerinden aktarılmakta. Bu siparişler üretime aktarıldıktan sonra her bir sipariş özel takip yapılarak teslim ediliyor. Fabrikamıza gelen her bir kumaş kalite kontrol ekibimiz tarafından kontrol edilerek özenle kumaş depomuza kaldırılır. Lazer kesim makinasına el değmeden kesilmek üzere teslim edilir. Kumaş kesimini tamamladıktan sonra müşterimize ait kumaşlar dikim birimimize aktarılır. Kumaş dikim birimimizde ürünü özelleştirmek adına dekoratif dikiş makinaları kullanmaktayız. İskelet bölümünde montaj tamamlandıktan sonra beyazlama işlemi gerçekleştiriliyor. Bu işlem gerçekleştirdikten sonra kumaş kaplama bölümüne aktarılıyor. Tüm uzman birimimizle işçiliğimizi ve ustalığımızı ön planda tutarak siparişe özel üretimimizi gerçekleştiriyoruz”


Çalışanlar için hobi bahçesi

Tepe Home döşeme bölümünü sektörde farklı kılan en büyük özelliğinin alanında uzman kişilerle çalışmak olduğunu belirten Mevlüt Keleş, “Kalite kontrol birimi tarafından kontrolü gerçekleştirilen her bir ürün dezenfekte edilerek paketleme aşamasına alınır. Fabrikamızı sürekli yenilemeye ve iyileştirmeye açık olduğumuz için bu süreçte çalışanlarımızın önerileri bizim için çok önemli. Her bir gelen öneri için teşvik amaçlı çalışanlarımıza ödül vermekteyiz. Çalışma arkadaşlarımızın paydos saatlerinde keyifli zaman geçirmesi için hobi bahçesi projemizi başlattık. Tepe Home ailesi olarak temel ilkelerimizi benimsiyor işimizi severek yapıyoruz. Hepimiz daima daha iyinin arayışında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Hijyen kurallarına üst seviyede özen göstererek üretimlerini sürdüren Tepe Home, güvenilir hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini ilk sırada tutan çalışma prensibi ile yaşam alanlarına konfor sağlamaya devam ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tepe Home ile genç odalarını yenilemenin tam zamanı!
  • 08.07.2022 23:13

Tepe Home ile genç odalarını yenilemenin tam zamanı!

Her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Tepe Home, dü ...

Tepe Home, 2022 sezonu bahçe koleksiyonuyla dikkat çekiyor
  • 23.05.2022 16:45

Tepe Home, 2022 sezonu bahçe koleksiyonuyla dikkat çekiyor

Havaların ısınması ve yaz aylarının gelişi ile bahçe mobilyalarına olan ilgi her ...

Tepe Home'dan yüzde 25 indirimle evinizi ve bahçenizi yenileme fırsatı!
  • 13.05.2022 17:21

Tepe Home'dan yüzde 25 indirimle evinizi ve bahçenizi yenileme fırsatı!

Tepe Home mobilyalara ek olarak, evlerin konforunu açık alanlara taşıyan bahçe m ...

Tepe Home'dan Anneler Günü'ne özel indirim
  • 02.05.2022 00:00

Tepe Home'dan Anneler Günü'ne özel indirim

Tepe Home, anneler gününe özel ekstra %10 indirim kampanyasıyla müşterilerini mu ...

Tepe Home'dan bahçe ve balkonlara özel dekorasyon önerileri!
  • 23.04.2022 10:42

Tepe Home'dan bahçe ve balkonlara özel dekorasyon önerileri!

Tepe Home, bahçe ve balkonların dekorasyonunda mobilya seçmenin püf noktalarını ...

Tepe Home'da estetik ve konfor bahçelere taşındı
  • 29.03.2022 10:18

Tepe Home'da estetik ve konfor bahçelere taşındı

Yaza doğru yaklaşırken bahçe mobilyalarına olan ilginin arttığını söyleyen Tepe ...